Volledig scherm
© EPA

R. Kelly houdt onschuld vol in rechtbank

R. Kelly zegt niet schuldig te zijn aan de seksmisdrijven waarvoor hij afgelopen week is aangehouden. De zanger moest vandaag voorkomen in een rechtbank in Chicago.

Kelly is aangehouden op zeven verdenkingen, onder meer van het belemmeren van de rechtsgang, ontucht met minderjarigen en het maken van kinderporno. Zijn verzoek om op borgtocht vrijgelaten te worden, werd door de rechter afgewezen.

De aanklagers in de zaak lieten de rechter tijdens de zitting weten dat Robert Kelly ,,een extreem gevaar is voor de gemeenschap, in het bijzonder voor minderjarige meisjes.’’ Ze noemden video's die zijn gevonden van vermeende seks met minderjarigen zelfs ‘sadomasochistisch misbruik’.

Als de 52-jarige zanger wordt veroordeeld voor alle zaken waarvan hij verdacht wordt, kan hij een celstraf krijgen van in totaal 195 jaar.

  1. De meest memorabele sterfscènes uit Tarantino-films op een rijtje
    582 doden

    De meest memorabele sterfscè­nes uit Tarantino-films op een rijtje

    Regisseur Quentin Tarantino (56) staat niet bepaald gekend om zijn lieflijke romantische komedies, maar eerder om snoeiharde gangsterfilms - zij het boordevol humor - waarin het bloed over het scherm spat. Ter ere van Tarantino’s nieuwste rolprent, Once Upon A Time In Hollywood, zetten we we nog eens zijn bloederigste scènes op een rijtje. We selecteren slechts één scène per reeds uitgebrachte film en sorteren we de lijst op de hoeveelheid doden per film.