Rachel Hazes
Volledig scherm
Rachel Hazes © ANP

Rachel herdenkt André: Ik mis je nog iedere dag

Rachel Hazes mist André Hazes nog iedere dag. Dat schrijft de weduwe van de overleden zanger vandaag op Instagram, bij een aantal foto's waarop de twee samen op de gevoelige plaat zijn vastgelegd. ‘Voor altijd in mijn hart en in mijn gedachten.’

Rachel dook vandaag, nu ze vastzit in Spanje, het archief in en stuitte daar op een aantal foto's van haar en André. Bij de kiekjes die ze deelt op haar onlangs aangemaakt account op Instagram, schrijft ze dat André 50 jaar werd. ‘Een extra besef momentje want dat ben ik nu. Ik koester alle momenten', aldus Rachel.

André en Rachel waren 13 jaar getrouwd. In 2004 overleed hij. Het gemis is nog steeds enorm, zo laat Rachel weten. ‘Jeetje schat wat mis ik jou nog iedere dag. Voor altijd in mijn hart en in mijn gedachten', sluit ze haar emotionele bericht af.

Inmiddels heeft Rachel weer de liefde gevonden bij Mike. De twee kenden elkaar al langer, maar bij de première van de musical TINA in februari stelde ze hem aan de buitenwereld voor. ,,Het is me overkomen, na vijftien jaar", liet ze toen weten.