Lil' Kleine.
Volledig scherm
Lil' Kleine. © EM-Press/Patrick van Emst

Radiostation FunX stopt boycot Lil’ Kleine

FunX, het urbanradiostation van de publieke omroep, gaat weer muziek draaien van Lil’ Kleine. De zender boycotte de rapper onlangs, omdat hij ervan werd verdacht zijn verloofde Jaimie Vaes te hebben mishandeld.

16 reacties

 • Abigail Ferrol

  1 week geleden
  Jullie weten niets en zijn wel snel met het terugdraaien van de boycot op zijn muziek. Dan kunnen jullie Bilal zijn muziek ook weer draaien. Dit is meten met 2 maten. Dus als hij het wel heeft gedaan gaat hij weer terug naar de boycot🤔?
 • Cornelis van den Blink

  1 week geleden
  Wachten op de volgende klappen dag.
 • Sandra van Kruijsbergen

  1 week geleden
  Nou dan kan Bilal ook weer gedraaid worden toch? Hoelang wil iedereen die jongen straffen?
 • J. Martens

  1 week geleden
  Benieuwd hoe lang een boycot duurt wanneer een artiest iets racistisch roept. Of gelden maatregelen alleen voor presentatoren die iets racistisch zeggen ?
 • Jaap Spruitenburg

  1 week geleden
  Het AD blijft ook maar non-nieuws over dit stelletje kinderen publiceren waardoor de aandacht alleen maar weer groter wordt en ze precies hebben wat ze willen en waarop ze leven: publiciteit. Geen aandacht meer geven dan is ze ongetwijfeld zo bij hem weg, want dat is tenslotte de reden dat ze het allemaal maar slikt (houden zo want van meer voortplanting hiervan willen we als maatschappij niet voor op hoeven draaien). Want ook al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel...
 1. ‘Kijken naar Follow de SOA voelt een beetje pervers’
  Podcast

  ‘Kijken naar Follow de SOA voelt een beetje pervers’

  ‘Follow de SOA is rauw, kaolo echt en grappig,’ zegt serie-liefhebber Kevin Goes in de podcast Bingewatchers. ‘Maar je voelt je als 35-jarige wel een beetje een perverseling terwijl je kijkt naar net 18-jarigen die allerlei seksuele handelingen uitvoeren.’ Toch vindt hij dat Videoland een goede en mooie serie heeft neergezet met Follow de SOA, die gaat over een meisje dat bij haar ontmaagding een SOA oploopt en er achter probeert te komen hoe die SOA als een lopend vuurtje door haar school verspreid is.