Estavana Polman en Rafael van der Vaart
Volledig scherm
Estavana Polman en Rafael van der Vaart © ANP Kippa

Rafael en Estavana vieren liefde in 'lockdown’ en ‘dokter Millie’ waarschuwt

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Rafael van der Vaart en zijn liefde Estavana Polman hebben vandaag wat te vieren: ze zijn vier jaar samen. ‘Zelfs als we samen in lockdown zijn, voelt het goed’, zwijmelt de voetballer bij een romantisch kiekje.

Bakkoningin - en tegenwoordig ook dokter -  Miljuschka Witzenhausen benadrukt met klem: ‘Blijf binnen met je bek'.

Jan Smit is op de fiets geklommen om even uit te waaien.

Georgina Verbaan vermaakt zich prima met haar kat.

Een zeldzaam moment: presentator Klaas van Kluistrum is na lange tijd weer aan het tuinieren geslagen.

Zwemster Ranomi Kromowidjojo is thuis aan het trainen en haar katten doen gezellig mee. ‘Wel mooie uitdaging voor baasjes om meteen het obesitasprobleem van de huisdieren aan te pakken', grapt ze.

Mocht Nicolette Kluijver ooit stoppen met presenteren, dan hoeft ze zich in ieder geval geen zorgen te maken over een waardige opvolger. Dochter Isabella blijkt een presentatrice in de dop.

In mijn vak weet je dat je op een dag vervangen wordt voor een jonger en knapper exemplaar. Ik heb mijn opvolger gevonden 😂 Met onze zeeën van tijd binnenshuis maken we de lekkerste recepten. @hellofreshnl #partner

443 Likes, 16 Comments - Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) on Instagram: "In mijn vak weet je dat je op een dag vervangen wordt voor een jonger en knapper exemplaar. Ik heb..."

Model Loiza Lamers moest gisteren de Duitse variant van Let's Dance verlaten, maar ondanks dat is haar droom toch uitgekomen.