(null)

(null)

Rafael feliciteert Estavana met vurige zoen

Dat Rafael van der Vaart (33) over zijn oren verliefd is op Estavana Polman (23) bewijzen de intieme kiekjes van een Deense fotograaf wel. De voetballer was zaterdag in Denemarken om zijn vriendin aan te moedigen bij een handbalwedstrijd en de twee zijn na afloop zoenend op de gevoelige plaat vastgelegd.

De blondine, die voor de Deense club Team Esbjerg uitkomt, vloog na de wedstrijd in de armen van Rafael, die haar vervolgens met een warme zoen feliciteerde met haar overwinning. Toen het stel doorhad dat ze gespot waren door journalisten, poseerden ze nog even voor de flitsende camera's. Op het intieme kiekje staren de twee tortelduifjes met een dikke grijns de camera in.

,,Het is de eerste keer dat ik hier ben in Esbjerg. Het is een mooie plek'', vertelde Rafael aan een journalist van het Deense blad Jydske Vestkuyten. ,,Handbal is een spannende sport - soms vind ik het leuker om te zien dan voetbal.''

Verhuizing
Als het aan de dolgelukkige tophandbalster ligt, is dit niet de laatste wedstrijd die Rafael zal aanschouwen. De journalisten suggereren dat Rafael prima zijn voetbalcarrière in Denemarken kan voortzetten en daar staat Estavana niet negatief tegenover. ,,Het zou mooi zijn, maar we moeten zien wat er gebeurt in de toekomst'', zei ze met een glimlach.

Na de korte interviews waagde Rafael zich nog even op het handbalveld om te spelen met een paar kinderen. Uit de korte beelden lijkt het handballen echter niet in zijn straatje te liggen, want al snel ligt de bal aan zijn voeten en entertaint hij de kinderen door die hoog te houden.

Hoe lang de twee sporters samen zijn is onbekend. In februari kwam de eerste zoenfoto naar buiten.

(null)

(null)

DR Sporten | Facebook

Hvis du gik og tænkte, "hvad er der egentlig blevet af ham Rafael van der Vaart?" - ja, så har vores reporter i Esbjerg da fundet et svar!

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (58%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (42%)
18740 stemmen