Volledig scherm
Rafael van der Vaart met Jesslynn © Ronald Hoogendoorn

Rafael krijgt kusje van Jesslynn, Eva klimt in een paal

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Eva van de Wijdeven stort zich op een nieuw project. De actrice wil maar al te graag leren paaldansen en is volop aan het trainen. ‘Op een missie’, schrijft ze bij een kiekje waarop ze tussen twee palen in staat.

Het muziekfeest Holland zingt Hazes komt alweer bijna aan zijn einde. Jamai Loman staat elke avond op de bühne, maar kan nu al niet wachten tot vanavond, ook al is het de laatste ronde. 

Kim-Lian van der Meij is er een weekendje tussenuit met haar vriendinnen. De presentatrice kan er maar niet over uit hoe schattig hun houten huisje is.

Hoe schattig! Rafael van der Vaart geniet vandaag van wat tijd met zijn dochtertje Jesslynn. Te zien is hoe de voormalig voetballer zijn dochtertje tegen zich aan houdt, terwijl zij hem een kusje geeft. ‘Zo schattig!’, reageren fans van Van Der Vaart.

Douwe Bob mag dan wel een feestbeest zijn, hij moet ook zijn vitamines binnenkrijgen. En dus geniet de zanger vandaag van een bietensapje. ‘ Don’t forget to take your vitamins‘, geeft hij zijn volgers mee op Instagram.

Jessie Jazz Vuijk viert, tussen het werken door, ook nog een beetje vakantie op het tropische eiland Mauritius. Het blonde model voelt zich zo vrij als de oceaan en geniet volop van de tijd die ze met haar vriendinnen doorbrengt.

Er is niets lekkerder dan wakker worden met je zoontje naast je. Dat vindt Roxeanne Hazes in ieder geval. De dochter van wijlen André Hazes noemt het ‘het allerbeste momentje van de dag.’ 

Met een prachtig uitzicht over Bali, geniet Domien Verschuuren van zijn vakantie in Indonesie. De radio-dj droomt weg terwijl hij op de rand van een zwembad ligt. ‘Dromend over de uil van Minerva’, grapt hij.

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (56%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (44%)
12995 stemmen