Till Lindemann, de frontman van de Duitse band Rammstein.
Volledig scherm
Till Lindemann, de frontman van de Duitse band Rammstein. © Christoph Soeder/dpa

Rammstein ontkent coronabesmetting frontman Till Lindemann

UpdateDe Duitse rockband Rammstein ontkent dat frontman Till Lindemann het coronavirus onder de leden heeft. Lindemann bracht afgelopen nacht wel door op de intensive care in een Duits ziekenhuis.

 1. MovieInsiders: Nicolas Cage gekooid en de top 5 ‘beste overacting’
  Podcast

  MovieInsi­ders: Nicolas Cage gekooid en de top 5 ‘beste overacting’

  Geloof het of niet: Koning Overacting Nicolas Cage houdt zich gedeisd in zijn nieuwe film Pig. Dat wordt geprezen, maar Gudo en John van de wekelijkse podcast MovieInsiders hebben stiekem ook een tikkie heimwee naar zijn meer explosieve rollen. Tijd dus voor een top 5, geheel gewijd aan acteurs die op gedenkwaardige wijze alle remmen losgooiden. Wie dacht dat Jack Nicholson schaamteloos schmierde in The Shining...?
 2. Britten woest over ‘voorkeursbehandeling’ coronatest Charles: ‘Zelfs zorgpersoneel niet gecheckt’

  Britten woest over ‘voorkeurs­be­han­de­ling’ coronatest Charles: ‘Zelfs zorgperso­neel niet gecheckt’

  Talloze Britten zijn boos omdat kroonprins Charles (71) en zijn echtgenote Camilla (72) een coronatest hebben ondergaan, terwijl het merendeel van de bevolking en zorgpersoneel daar niet voor in aanmerking komt. Op sociale media krijgt de National Health Service (NHS), die bepaalde dat de royals op het virus werden gecheckt, de wind van voren. ‘Het is duidelijk dat in ons land beroemde mensen een voorkeursbehandeling krijgen’, zo wordt op Twitter gesneerd.