Volledig scherm
Rapper Boef. © ANP

Rapper Boef verloofd met vlogster Selma Omari

Sofiane Boussaadia, vooral bekend als Boef, is op zijn knieën gegaan voor zijn vriendin Selma Omari. De rapper (26) deelde vanmiddag een foto waarop te zien is hoe hij de verlovingsring om haar vinger schuift. ‘Elke man heeft een powervrouw achter zich nodig, zij is de mijne', luidt het bijschrift.

Begin dit jaar draaide de geruchtenmolen op volle toeren: Boef zou een relatie hebben met vlogster Selma Omari. In februari reageerde de rapper op alle geruchten door een foto te delen waarop de tortelduifjes samen te zien waren. ‘Powercouple 2019', schreef hij er toen bij.

Het koppel lijkt zo gelukkig te zijn met elkaar, dat het tijd was om de volgende stap te zetten. En dus heeft Boef daad bij zijn woorden gevoegd en is hij op zijn knieën gegaan. ‘Elke man heeft een powervrouw achter zich nodig, zij is de mijne. We zijn officieel verloofd', deelt hij het blijde nieuws met zijn ruim 1,3 miljoen volgers op Instagram.

Op het account van Selma Omari blijft het nog stil als het om de verloving gaat. De twee kunnen in ieder geval rekenen op veel felicitaties. Zo reageert rapper Jonna Fraser: ‘Gefeliciteerd broeder'. Ook freestyle-voetballer Soufiane Touzani is zo te zien in zijn nopjes met de verloving. Hij plaatst drie hartjes bij het bericht.

Wanneer Boef en Selma in het huwelijksbootje stappen is nog niet bekend.