Rapper Kempi komt met boxers voor groot geschapen man

De Eindhovense rapper Kempi (28), die vorig jaar maandenlang in de cel zat wegens loverboypraktijken, pakt zijn leven weer op met de introductie van boxershorts voor groot geschapen mannen. Volgens zijn manager komt het 'ruime ondergoed' niet eerder dan dit voorjaar op de Nederlandse markt.

Volledig scherm
© ANP/Kippa

Kempi, die in werkelijkheid Jerrely Slijger heet, twitterde maandag zijn opmerkelijke idee de wijde wereld in. 'Binnenkort: bigie bana boxers', schreef hij. Dat betekent in straattaal zoveel als 'ondergoed voor grote bananen' oftewel boxers voor de wat groter geschapen man.

'Bigi Bana'
De rapper zette volgens zijn manager Bryan Raphaëla op Instagram een aantal fotootjes waarop is te zien wat Kempi precies bedoeld met zijn bigi bana-broekjes. ,,Die kiekjes werden vrijwel direct door Instagram verwijderd, omdat ze niet door de beugel konden'', aldus Raphaëla. Hij heeft de foto's zelf niet gezien, maar gaat er vanuit dat het geslacht van de rapper uit een broekspijpje van zijn boxershort hing. ,,Dat kan natuurlijk echt niet.''

Centimeters
Of Kempi zijn komende ondermodelijn op zichzelf inspireerde? De manager, gierend van de lach: ,,Geen flauw idee. Ik ben niet op de hoogte van het aantal centimeters dat Jerrely in huis heeft. Maar ongetwijfeld brengt hij iets op de markt dat hij zelf ook handig vindt om te dragen.''

De exacte verschijningsdatum van de boxers is nog onbekend. Raphaëla: ,,Er worden momenteel gesprekken gevoerd met ontwerpers, fabrikanten en leveranciers.'' Hoe de broekjes er ongeveer uit gaan zien is volgens de manager onduidelijk. ,,Het betreft een prematuur plannetje dat Kempi nog helemaal niet naar buiten had mogen brengen. Dat doet hij wel vaker trouwens: uit puur enthousiasme iets roepen dat nog volledig in de pijplijn zit.''

Kempi kwam op 18 december vorig jaar vrij na een maandenlange celstraf (5 maanden voorarrest en 7 maanden celstraf) voor loverboypraktijken. Volgens de rechtbank in Den Bosch was de rapper in 2010 pooier van een 16-jarige meisje. Hij ontkende, maar volgens justitie was er voldoende bewijs dat hij het meisje had laten werken in de Eindhovense tippelzone en in prostitutieclubs aldaar.

De rapper ging niet in hoger beroep tegen zijn straf, omdat hij bang was dat hij langer moest zitten. Hij houdt vol zich niets meer te kunnen herinneren van het misdrijf. ,,Ik rookte veel wiet'', liet hij tijdens de behandeling van de zaak weten.

  1. Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-foto Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-fo­to Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Eerder was het Kim Kardashian met haar billen, nu heeft Jennifer Aniston (50) het internet ‘gebroken’ door lid te worden van Instagram en haar eerste openbare foto te delen. Het gesprek op het fotoplatform gaat echter over iets anders. Aandachtige volgers hebben een detail ontdekt op de Friends-foto die ze deelde en kunnen hun ogen niet geloven. ‘Wat een manier om je entree te maken op sociale media’, klinkt het. Wat is er aan de hand?

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (54%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (46%)
6400 stemmen