Rapper Lil Nas X maakt coming out: ‘Ik dacht dat ik het overduidelijk had gemaakt’

Rapper Lil Nas X heeft de laatste dag van de Pride-maand aangegrepen om bekend te maken dat hij deel uitmaakt van de LHBTI+-gemeenschap. Hij liet dat weten op Twitter.

‘Sommigen van jullie weten dit allang, sommigen van jullie kan het niets schelen’, begon de rapper zijn post, die hij eindigde met een regenboog, vaak gebruikt als symbool voor de LHBTI+-gemeenschap. Hij riep zijn volgers op om voor het einde van de maand nog eens goed te luisteren naar de tekst van het nummer C7osure dat hij onlangs uitbracht. Daarin rapt hij onder meer dat hij zich niet langer anders voor wil doen dan hij is: ,,Dit is wat ik moet doen, ik wil geen spijt krijgen als ik oud ben.”

Later plaatste de muzikant, die momenteel een grote hit heeft met zijn duet met Billy Ray Cyrus (Old Town Road), nog een coming out-tweet. Hij plaatste een afbeelding van het hoesje van zijn album en daarnaast een plaatje waarop een deel daarvan is uitgelicht. Op dat plaatje zijn de kleuren van de regenboog te zien. ‘Ik dacht dat ik het overduidelijk had gemaakt’, grapte de rapper daarbij.

Volledig scherm
Lil Nas X. © WireImage