Volledig scherm
© Instagram Ronnie Flex

Rapper Ronnie Flex vader geworden van dochtertje Nori Dua

Rapper Ronnie Flex (26) is voor de eerste keer vader geworden.  Zijn dochtertje heet voluit Nori Dua Plasschaert. De moeder van het kindje is Wafae Kefi, ook wel bekend als de 24-jarige dj Wef. 

De rapper, die sinds enige tijd een relatie heeft met Famke Louise, deelde pas in november het nieuws dat hij vader zou worden.  Hij liet toen nog in het midden wie zijn kindje op de wereld zou zetten. ,,Toegewijd. Alles wat ik bereikt heb, kan ik nu delen met iemand. Dat ik het niet meer alleen voor mezelf hoef te doen maar voor een ander. Ik word heel gelukkig van dat idee. Het gaat me nog meer motivatie geven om harder te werken”, zei hij  onder meer over over zijn aanstaande vaderschap.

Vandaag stelde hij in een Instagrampost heel blij te zijn met zijn dochtertje. ,,De grootste liefde van alles, eindelijk ben je hier”, aldus Ronnie Flex, die ook nog even de moeder van het kindje bedankt. Wanneer de kleine is geboren, is onbekend. Famke Louise heeft nog niet gereageerd op het feit dat haar kersverse vriend vader is geworden van een kind dat hij bij iemand anders verwekte.