Volledig scherm
© ANP

Rechter heft voorlopig beslag op huis Paay op

De rechtbank in Breda heeft vandaag besloten dat het beslag de woning van Patricia Paay in het Brabantse Wernhout moet worden opgeheven. Dat meldt de rechtbank Zeeland-West-Brabant. Een woordvoerder van Paay zegt dat de BN'er ‘uitzinnig blij’ is met dit besluit.

Paay stapte naar de rechter in een nieuw hoofdstuk van een langslepende ruzie met administratiekantoor Osuro. Het administratiekantoor liet vorig jaar met goedkeuring van een rechter onder meer beslag leggen op de woning in het Brabantse Wernhout.

De diva ontving sinds 2015 een aantal betalingen van het bedrijf. Paay en het kantoor liggen sinds 2017 in de clinch over een betaling van 93.000 euro die het kantoor aan Paay zou hebben gedaan. De rechter besloot vorig jaar echter dat de zangeres dit geld niet hoeft terug te geven, omdat Osuro niet kon aantonen dat het om een lening in plaats van een gift gaat.

Osuro is tegen dit vonnis in hoger beroep gegaan. Het is niet duidelijk wanneer deze zaak voorkomt. In de tussentijd moet het beslag op de woning van Paay dus worden opgeheven.

  1. Dit is waarom we zo gefascineerd zijn door BN’ers
    PREMIUM
    Column

    Dit is waarom we zo gefasci­neerd zijn door BN’ers

    Er zijn weinig subgroepen met wie we zo’n haat-liefdeverhouding hebben als met Bekende Nederlanders, kortweg BN’ers. We zetten ze op een voetstuk, aanbidden ze, zijn jaloers op hun goedbetaalde, glamoureuze leventjes in de spotlights en dichten ze bovenmenselijke eigenschappen toe. Maar oh wee als ze een faux pas begaan. Dan vallen ze hard, heel hard en is de toorn en het leedvermaak navenant. Humberto, Marco, Bridget – ze kunnen er allemaal over meepraten.