Johnny Depp.
Volledig scherm
Johnny Depp. © AFP

Rechter wijst motie Depp af om tegenvordering van 100 miljoen van Heard te schrappen

Een rechter in de Amerikaanse staat Virginia heeft vandaag het verzoek van Johnny Depp afgewezen om de tegenvordering van Amber Heard te schrappen. De rechter oordeelde dat ook deze kwestie door de jury moet worden beslist.

 1. Geruchtenmolen draait op volle toeren: toch nieuwe Pirates-film met Johnny Depp?

  Geruchten­mo­len draait op volle toeren: toch nieuwe Pirates-film met Johnny Depp?

  Het is ondertussen vijf jaar geleden dat de laatste Pirates of the Carribean-film in de bioscoopzalen verscheen. Acteur Johnny Depp (59) had in 2021, tijdens het filmfestival in San Sebastian, nog toegegeven dat hij dolgraag opnieuw in de huid zou kruipen van de piraat Jack Sparrow. Maar tijdens de rechtszaak tegen zijn ex-vrouw Amber Heard (36) zei hij dat hij dat nooit meer zou doen. Nu lijken er toch gesprekken aan de gang te zijn met Disney. ,,Ik wil Jack Sparrow een waardig afscheid geven.”
 2. Johnny Depp gebruikt interview met Twan Huys als bewijs in rechtszaak
  Play
  Met video

  Johnny Depp gebruikt interview met Twan Huys als bewijs in rechtszaak

  Het interview dat Twan Huys in 2018 had met Amber Heard voor het programma RTL Late Night is gebruikt in de rechtszaak die Johnny Depp tegen zijn ex-vrouw Heard heeft aangespannen. In het gesprek zegt Heard de 7 miljoen dollar, die ze aan haar scheiding met Depp overhield, evenredig te hebben gedoneerd aan twee goede doelen. Een van die non-profitorganisaties zegt echter nooit het volledige bedrag van 3,5 miljoen dollar te hebben ontvangen, iets wat Heard tot nu toe ontkende.