Shody Careman
Volledig scherm
PREMIUM
© Shody Careman

Rechts stemmen blijft een doodzonde in dit land, in de media tenminste

ANGELA KIJKT TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

102 reacties

 • Veen

  1 jaar geleden
  Angela, de spijker op zijn kop. De NPO staat -terecht- op de bres voor inclusiviteit en diversiteit, maar dat wordt kennelijk alleen toegepast op afkomst en geaardheid. Van die twee waarden zie je niets terug waar het gaat om politieke opvattingen. En als gevolg daarvan is de objectiviteit ook ver te zoeken. Het journaal afsluiten met een paar onbekende dames die zich afvragen hoe een mens op Rutte kan stemmen, is een vorm van “vandalisme” door de media. En die objectiviteit wordt niet alleen be
 • peter van hest

  1 jaar geleden
  Angela, uit studie is gebleken dat rechtse politici veel meer tv + radiotijd kregen dan anderen. Rutte kreeg meer dan 2 x zoveel aandacht dan Wopke Hoekstra. Linkse politici kwamen in het stuk nauwelijks voor. Maar ik neem aan dat jij dit artikel betiteld als 'Fakenews". Succes bij de Telegraaf of wellicht WNL
 • Peter Bouw

  1 jaar geleden
  Beste mw de Jong, ik deel uw mening volkomen, de media is vreselijk links. Het AD doet daar gezellig aan mee. Heeft u de columns van Linda Akkermans wel eens gelezen? Afgelopen vrijdag sprak zij over de winst van 'eng rechts'. Wat is dat voor een vooroordeel? En zo is mw Akkermans al een tijdje bezig om conservatiefdenkenden in een hoek te plaatsen. Ik sla haar voortaan over wanneer ik aan m'n linksdraaiende yoghurt als ontbijt zit.
 • Westerhout

  1 jaar geleden
  Goed verwoord Angela, helemaal met je eens en ook de Talkshowredacties en NPO moeten toch weten dat te lang links rijden op termijn wordt afgestraft.
 • E.J Hover

  1 jaar geleden
  Lieve Angela.. Voor alles moet ik bekennen dat ik bijna altijd aansluit bij alles wat je bevindingen zijn. Maar nu bij deze dan toch even niet. Je schrijft dat het kennelijk in de media toch over duidelijk links gaat..Dat is misschien wel zo . Maar de problemen die opgelost moeten worden kunnen niet door rechts..En die kans heeft de gewone man aan zich voorbij laten gaan.. De vraag is nu waardoor dit komt..Is men wakker genoeg?

Poll

Waar moet het Eurovisie Songfestival volgend jaar plaatsvinden?

Waar moet het Eurovisie Songfestival volgend jaar plaatsvinden?

 • Nederland (16%)
 • Verenigd Koninkrijk (36%)
 • Spanje (7%)
 • Oekraïne (41%)
30284 stemmen