Familie Meiland.
Volledig scherm
Familie Meiland. © William Rutten

Record na record voor de Meilandjes: 'Beter voor je humeur dan een pilletje Prozac’

De Meilandjes breken kijkcijferrecord na kijkcijferrecord. Van het kopen van een kasteel, oneliners als ‘wijnen, wijnen wijnen’ tot het knuffelen van koeien: de kijkers smullen van alle perikelen die zich binnen het flamboyante gezin afspelen. Wat is hun geheim?

9 reacties

 • Bianca Venema

  1 maand geleden
  De Meilandjes: als je een uitzending van jaaaren terug kijkt nog via Ik Vertrek en nu. Geen verschil. Ze zijn volledig zichzelf en juist geen typetjes. Dat is wat mij betreft hun kracht. Gewone mensen in alledaagse situaties die voor iedereen herkenbaar zijn. En helemaal met Angela eens: er mag meer positiviteit op TV. Weet zeker dat programma’s met positief nieuws, mensen in het zonnetje zetten toekomstig de kijker meer en meer aan zal spreken
 • Anoniem

  1 maand geleden
  Lisette van Balen Het is gewoon heerlijk ontspannend kijken. Lig regelmatig in een deuk en zou zo graag eens de reactie van de cameraman zien als Martin daar weer tegen begint te vertellen. En in deze sombere tijd is het idd veel beter dan een Prozac!
 • G Schlömer

  1 maand geleden
  Ach, wel grappig, alhoewel hij wel een beetje veel irritant begint te worden met zijn gilletjes. Jammer dat ook hij weer in zoveel programma's opduikt. Laat ze het lekker bij 1 houden. Ben zooo BNermoe. Kan die koppen niet meer zien. Alsof normale Nl'ersniet goed genoeg zijn, terwijl ze veel natuurlijker zijn dan Carlo, Chantal, Jeroen kwal Koningsbrugge, Jan Versteeg, Gerstanowich en ga maar door. Om te kokken die gasten. Te vaak, te veel. Tijd voor vernieuwing Bert vd Veer!
 • Anoniem

  1 maand geleden
  Arie bronkel Schijnbaar is het een gouden formule om een homo met overdreven diva gedrag in een show te stoppen. Gérard jolig, martien, die gasten die kringloopwinkels huisraad zoeken, etc. Het blijft maar uitmelken net als die zangwedstrijden. Maarja, beter dan ik hou van Holland of volwassenen die knikkeren of met lego spelen. En dan vinden zenderbazen het gek dat jongeren weinig tv kijken.
 • ineke Rendering

  2 maanden geleden
  Wat is hier nou leuk aan ? Een idioot gillende man,en dochter. Niks spontaan aan, echt ik snap er niks van. Was 1 seizoen aardig maar nu wordt het zo overdreven en duidelijk geacteerd. Ik haak af...
 1. Kinderen aan de moestuin: 'Kweek in eierdoos of maak van druivendoosje een kweekkastje'
  PREMIUM

  Kinderen aan de moestuin: 'Kweek in eierdoos of maak van druiven­doos­je een kweekkast­je'

  Als je eenmaal bezig bent met gezond eten voor kinderen, is het een kleine stap naar je eigen groenten kweken. Marije Woertman uit Deventer wil kinderen aanzetten hun eigen groente en fruit te verbouwen. ‘Wat is er nou lekkerder dan je zelf geteelde worteltjes of komkommers eten?’ Om de drempel voor onder andere ouders nog lager te maken, opent ze nu een ‘Voorbeeld Kindermoestuin’.
 1. Fans Cambuur vieren groot feest na officieuze promotie
  Play

  Fans Cambuur vieren groot feest na officieuze promotie

 2. Wethouder Moorman blij met advies 3-jarige brugklas: 'Zorgt voor minder kansenongelijkheid'
  Play

  Wethouder Moorman blij met advies 3-jarige brugklas: 'Zorgt voor minder kansenonge­lijk­heid'