Volledig scherm
Producent Matt Jaems en regisseur Koen Mortier en Shariff Nasr (van links naar rechts) op de persconferentie van Rotterdam, I Love You. © Frank de Roo

Regieteam Rotterdam, I Love You compleet

De Engelse regisseur Mike Figgis is een van de internationale filmmakers die meewerken aan het filmproject Rotterdam, I Love You. Samen met zijn collega's Claire Denis, Pablo Trapero en John Maybury completeert hij het regieteam, waartoe ook de Nederlandse filmmakers Paula van det Oest, Martin Koolhoven en Barry Atsma behoren.

Het is de bedoeling dat de regisseurs korte filmpjes over Rotterdam maken, waarin de liefde voor de Maasstad centraal staat. Van de films wordt daarna een avondvullende productie gemaakt. De eerste opnamen worden in juli gemaakt. 

  1. Luuk Ikink presenteert napraatshow Expeditie Robinson

    Luuk Ikink presenteert napraatshow Expeditie Robinson

    Luuk Ikink gaat het nieuwe programma Eilandpraat presenteren, de nabeschouwing van Expeditie Robinson. Dat maakte hij bekend in RTL Boulevard. In het wekelijkse live-programma, dat van start gaat na de samensmelting, ontvangt Ikink de afvaller van de week. Samen met andere (oud-)kandidaten blikt de deelnemer terug op het spelprogramma. Ook discussiëren ze over de opdrachten en de verwachte volgende afvaller in de expeditie. Het publiek kan tijdens de uitzending meepraten en vragen stellen.