Volledig scherm
Duncan Laurence. © ANP Kippa

Relatie Duncan Laurence gestrand: ‘Geen spijt, geen verspilde tranen’

Duncan Laurence gaat weer als single door het leven. De songfestivalwinnaar heeft op social media bekendgemaakt dat zijn relatie met Gerco Derksen voorbij is.

‘Geen spijt, geen verspilde tranen. Omdat alle dingen die we voelden echt waren. Toch doet het pijn als twee harten uit elkaar gaan. Want we waren tenslotte verliefd. De tijd zal zeker verstrijken en we gaan verder’, schrijft Duncan.

De zanger, die geen reden geeft voor de breuk, zegt wel dat fans zich geen zorgen hoeven maken. ‘Ik ben oké, er is niemand dood. Het is alleen dat liefde soms onverwachts is. Maar het is goed zo, ik beloof het, we zijn nog steeds vrienden.’

Volledig scherm
Gerco Derksen. © videostill
  1. Woede en verbazing bij laatste kampvuur, Thomas ‘herinnert zich helemaal niks’ van eigen uitspraken
    Temptation Island

    Woede en verbazing bij laatste kampvuur, Thomas ‘herinnert zich helemaal niks’ van eigen uitspraken

    Eindelijk was het dan zover voor de stellen van Temptation Island VIPS. Na twaalf dagen de ultieme verleiding te zijn aangegaan, werden zij deze aflevering eindelijk weer herenigd met hun partner. Maar dat verliep minder romantisch dan zij op dag één waarschijnlijk hadden verwacht. Bij Damian en Shirley liepen de gemoederen zelfs zo hoog op, dat ze niet eens meer in hetzelfde busje naar het vliegveld konden worden vervoerd.