Volledig scherm
Sylvie en Manuel. © Instagram Sylvie Meis/Mabel Capital

'Relatie Sylvie Meis met schatrijke Spaanse zakenman is alweer uit'

Lingeriemodel en presentatrice Sylvie Meis (40) is weer single. Haar nog prille relatie met de schatrijke Spaanse zakenman Manuel Campos Guallar, met wie ze in juni nog Parijs bezocht, is volgens Bild voorbij.  ,,Ik ben vrijgezel'', bevestigt Sylvie vandaag de breuk aan de Duitse krant.

Sylvie's voormalige vlam Manuel is met Rafael Nadal mede-eigenaar van het luxe restaurant Zela op Ibiza. Sylvie en Manuel zaten in juni nog samen op de tribunes van het tennistoernooi Roland Garros en zagen hoe Nadal in de finale zijn tegenstander Dominic Thiem versloeg. Na de finale was Sylvie aanwezig bij het diner en ging ze op de foto met de kampioen, zo liet ze zien op Instagram Stories.

Sylvie heeft geen tijd voor liefdesverdriet. Ze is momenteel druk als jurylid van de Duitse tv-show Das Supertalent. ,,Ik ben volledig bezet door mijn werk", zei Sylvie tegen Das neue Blatt.  ,,De rest van mijn tijd besteed ik aan mijn zoon en familie."

Kort voordat Sylvie Meis (40) Manuel Campos Guallar tegen het lijf liep, had ze nog een relatie met de Nederlandse dermatoloog Sander Klieverik. In april werd bekend dat Meis en de in het Duitse Hamburg werkende huidarts na een relatie van een paar maanden uit elkaar waren gegaan. Tot oktober vorig jaar was Sylvie Meis - de ex-vrouw van Rafael van der Vaart - verloofd met de schatrijke zakenman Charbel Aouad uit Dubai. Daarvoor datete ze met onder anderen de Zwitserse nachtclubeigenaar Maurice Mobetie, de Franse zakenman Guillaume Zarka en de Amerikaanse investeringsbankier Samuel Deutsch. Tijdens haar huwelijk met Van der Vaart kreeg ze zoon Damián Rafael (11).

Aan de Duitse zender RTL vertelde Sylvie vorig jaar, kort na het verbreken van haar verloving met Aouad: ,,De periode van de relatiebreuk was een zware tijd. Ik had totaal niet verwacht dat ik binnen een jaar zou gaan verloven en dat die zo snel op de klippen zou lopen. Ik heb met heel mijn hart ja gezegd tegen de relatie met Charbel, maar achteraf blijkt dat liefde alleen niet voldoende is", aldus Meis. Op de vraag hoe het met haar liefdesleven gesteld is, antwoordde ze openhartig: ,,Ik heb regelmatig het gevoel dat het zwaar is en het niet meevalt om de juiste man in mijn leven te vinden."