Volledig scherm
Remko Harms (links) met zijn LA The Voices-collega's Roy van den Akker, Richy Brown en Peter Strykes. © ANP Kippa

Remko Harms verlaat zangformatie LA The Voices

Remko Harms verlaat de populair-klassieke zangformatie LA The Voices. De 34-jarige zanger stapt uit de groep om zich op zijn solocarrière te storten.

,,Er komen momenteel zoveel mooie dingen op mij af, dat ik voel dat dit het moment is om helemaal voor een solocarrière te kiezen." Remko heeft grote ambities. Hij wil 'de Céline Dion van Nederland' worden, vertelt hij in de Telegraaf.

Zijn eerste klus als soloartiest heeft Remko al te pakken; hij gaat optreden tijdens de dinnershow Pandorra in Hilversum. ,,Ik ga daar met regelmaat als vervanger aan de slag. Ik zie dat als een mooie kans en ik mag dat ook gewoon." LA The Voices staat op het podium in de concurrerende dinnershow Brooklyn Nights. ,,Ik sta, uit mijn hoofd, nog voor één keer geboekt met de groep in Aalsmeer. En dan is het klaar voor mij."

Gordon
De overige Voices zouden in Robbert Besselaar een vervanger voor Remko hebben gevonden. Of de groep na juni, na het laatste optreden in het kader van Brooklyn Nights, nog bestaat is onduidelijk. LA The Voices stond in 2010 voor het eerst op het podium, de groep werd opgericht door Gordon. Hij verliet de groep in 2013 na een ruzie. Remko, Richy Brown, Roy van den Akker en Peter William Strykes besloten door te gaan als kwartet.