ANP
Volledig scherm
© ANP

René van der Gijp: Mijn zoon en ik maken er het beste van

René van der Gijp schuift maandagavond weer aan bij Voetbal Inside, anderhalve week na het overlijden van zijn levenspartner Daniëlle Sijthoff (46). Hoewel zijn leven even 'onwerkelijk' lijkt, gaat het 'op zich wel'. En dus keek hij zondag gewoon met zijn zoon Nicky naar voetbal. ,,Je moet door.''

 1. 'René van der Gijp neemt na overlijden vriendin zoontje in huis'

  'René van der Gijp neemt na overlijden vriendin zoontje in huis'

  De verslagenheid aan de normaal zo uitbundige tafel van Voetbal Inside was vrijdagavond door de tv heen voelbaar. In een ingekorte, sobere aflevering van het RTL 7-programma werd stilgestaan bij het overlijden van Daniëlle Sijthoff (46), de vriendin van analyticus René van der Gijp (54). De dochter van de in 2006 overleden modekoning Theo Sijthoff stierf onverwachts in de nacht van donderdag op vrijdag. Presentator Wilfred Genee opende de uitzending met de mededeling dat het programma in overleg met Van der Gijp doorging.
 2. Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankrekening’
  9

  Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankreke­ning’

  In Nederland eindigt nog steeds een op de drie huwelijken in een echtscheiding. Hoewel vrouwen die met mannen trouwen steeds vaker blijven werken, staan vooral zij er na een scheiding het slechtst voor. Een parttime baan blijkt niet voldoende om hetzelfde leven te kunnen blijven leiden. Het is meestal de vrouw die na de scheiding driehoog-achter in een flatje eindigt. „Stellen praten niet over geld en vrouwen eisen hun positie niet op.”
 1. Weerbericht | Dit weekend tot wel 26 graden
  Play

  Weerbe­richt | Dit weekend tot wel 26 graden

 2. Bijen worden getraind om corona op te sporen
  Play

  Bijen worden getraind om corona op te sporen