Volledig scherm
Zellweger links 2014 en rechts in 2005. © Bruno

Renee Zellweger onherkenbaar na cosmetische ingreep

Actrice Renee Zellweger (45) veroverde de harten van vele miljoenen met haar rol als de ietwat klungelige Bridget Jones in de gelijknamige films. Maar van haar uiterlijk uit de tijd (2001) dat de kaskraker Bridget Jones's Diary in première ging is weinig meer over. Renee heeft, zo verzekeren experts op het gebied van plastische chirurgie in de VS, wel heel veel aan haar gezicht laten sleutelen. 'Ze is onherkenbaar geworden', stelt de een. 'Doodzonde', meent de ander.

Volledig scherm
Renee Zellweger zoals ze er nu uitziet. © Reuters
Volledig scherm
Renee in 2005: puur natuur. © ANP

De actrice verscheen eerder deze week op de jaarlijkse Women In Hollywood Award in Californië, georganiseerd door damesglossy Elle. Daar reageerde menigeen geschokt op de nieuwe look van Renee. Niet alleen haar kaspel zat totaal anders, ook haar gezicht lijkt onder handen te zijn genomen.

Wenkbrauwen
De foto's van de getransformeerde ster gingen vandaag de hele wereld over. En plastische chirurgen verdrongen zich om een ongezouten mening te geven over de nieuwe Renee.
Zoals ene dokter Alex Kardisis in de Daily Mail. 'Renee heeft vrijwel zeker haar bovenste oogleden laten liften, want de afstand tussen haar ogen en wenkbrauwen is opeens een stuk kleiner.'

De man vermoedt ook een flinke dosis botox in haar voorhoofd. 'Daar zitten totaal geen expressierimpels meer in. Er is overigens ook iets aan haar jukbeenderen gedaan. Die zijn namelijk prominenter aanwezig dan eerst.'

Therapie
Verder stelt de Londense arts dat het uiterlijk van Zellweger niet alleen een gevolg is van ettelijke schoonheidsoperaties. 'Er zijn ongetwijfeld ook dode huidcellen verwijderd met een bepaalde therapie. Haar gezicht is veel te glad en gevuld voor een vrouw van haar leeftijd.' Hij vraagt zich terloops af waarom de actrice dit zichzelf allemaal aandoet. 'Misschien is ze, net als Bridget Jones, een beetje gefrustreerd over haar uiterlijk.'

Renee Zellweger ontkende onlangs vrij stellig dat ze schoonheidsoperaties onderging. 'Ik leef extreem gezond en sport veel,' aldus de Hollywood-actrice die in twee Bridget Jones-films straalde. Ze denkt nog na over deel drie.

  1. Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-foto Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-fo­to Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Eerder was het Kim Kardashian met haar billen, nu heeft Jennifer Aniston (50) het internet ‘gebroken’ door lid te worden van Instagram en haar eerste openbare foto te delen. Het gesprek op het fotoplatform gaat echter over iets anders. Aandachtige volgers hebben een detail ontdekt op de Friends-foto die ze deelde en kunnen hun ogen niet geloven. ‘Wat een manier om je entree te maken op sociale media’, klinkt het. Wat is er aan de hand?

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (55%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (45%)
7405 stemmen