Volledig scherm
Richard Groenendijk © Instagram Richard Groenendijk

Richard kliedert auto onder en Wendy ‘zingt’ longen uit haar lijf

showbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Dit is hem dan: de verkering van GTST-soapie Anouk Maas. Michel Mölder (38) staat liever achter de camera, dus een selfie met zijn liefje is zeldzaam. De tortelduifjes zijn net terug van een liefdestripje.

Cabaretier Richard Groenendijk kreeg vandaag tijdens het rijden de papperige inhoud van een drinkbeker niet helemaal netjes naar binnen.

Bibi Breijman, de vriendin van Waylon, viel spontaan in slaap met hun dochtertje Teddy op schoot.

Wendy  van Dijk laat het zingen voortaan toch maar over aan Trijntje Oosterhuis. 

De met haar lichaam geobsedeerde Gaby Blaaser is opgelucht dat het cheat day is, zodat ze eindelijk een dikke vette salamipizza naar binnen kan werken.

Rico Verhoeven is zijn hoofd kwijt.

Johnny de Mol kwam gisteravond tijdens de eerste aflevering van de SBS-talentenjacht DanceSing met een opmerkelijke manier om zijn microfoon vast te houden.

Yolanthe heeft haar oranje chilltrui uit de kast getrokken voor een knuffelmomentje met Xess Xava (3).

Dennis Weening en zijn dochters Coco en Charlie duckfacen vanaf de bank de wereld toe.

Chantal Janzen moet flink in de make-up voor een nieuwe tv-show nadat zoontje Bobby haar 24 uur lang heeft wakker gehouden.

Art Rooijakkers gaat ook niet echt lekker het weekend in.