Volledig scherm
Rick en Roosje zijn dolgelukkig. © Instagram

Rick Brandsteder: Met Roosje wil ik oud worden

Rick Brandsteder heeft definitief zijn wilde haren verloren. Sinds hij met zijn vriendin Roosje (30) samen is, gaat hij nauwelijks meer uit en drinkt hij minder. 

,,Ik zoek het niet meer op", vertelt de presentator aan vrouwenblad VIVA. ,,Ik wil het keurig houden. En vooral omdat ik weet dat ik met haar oud wil worden", aldus de Temptation Island-presentator. ,,Dat wil niet zeggen dat het best moeilijk voor me is om die knop om te zetten, hoor. Want jarenlang heb ik op een bepaalde manier geleefd.''

De 34-jarige Rick - zoon van Ron Brandsteder - was naar eigen zeggen echt toe aan een stabiele vaste relatie. ,,En het is fantastisch: Roosje ís het. Met haar wil ik samenwonen, trouwen, kinderen krijgen en oud worden. En dat gevoel is wederzijds, dat is zo fijn.''

Rick is sinds eind vorig jaar samen met Roosje, de dochter van voormalig presentator Bert Kuizenga. Ze is actief als dj onder de naam Mia More.

Zó gelukkig dat ik met deze twee mag samenwonen!! 🕺🏻💃🐶

Een foto die is geplaatst door null (@rick_brandsteder) op

💘 #love #music

Een foto die is geplaatst door null (@djmiamore) op

❤️🧡💛💚💙💜 #happyvalentine

Een foto die is geplaatst door null (@rick_brandsteder) op

  1. Keihard rennen of stilstaan? Netflix komt met interactief survivalprogramma

    Keihard rennen of stilstaan? Netflix komt met interac­tief survival­pro­gram­ma

    Streamingdienst Netflix komt met acht afleveringen van een survivalprogramma waarin kijkers op interactieve wijze zelf het verloop van hun barre tocht door de wildernis kunnen bepalen. Het gaat om de reeks You vs. Wild van de Britse avonturier en bergbeklimmer Bear Grylls (44). Hij legt alle moeilijke beslissingen letterlijk in de handen van kijkers zoals ‘blijven stilstaan’ of ‘rennen’ en ‘voorzichtig kruipen’ of juist ‘rechtop lopen’.