Volledig scherm
Rihanna © EPA

Rihanna probeert balans terug te vinden

Rihanna biedt haar vrienden, familie en collega's excuses aan voor afgelopen jaar. De 31-jarige zangeres was nogal druk, waardoor ze sommige relaties wat heeft laten versloffen. Maar ze belooft beterschap.

‘Ik werk aan wat mensen balans noemen’, schrijft ze op Instagram. ‘Aan alle vrienden/familie/collega's die ik afgelopen maanden heb genegeerd... vergeef me alsjeblieft. Dit jaar was best overweldigend.’

Het afgelopen jaar was Rihanna onder meer druk met haar modelabel Fenty. Het merk werd vijf maanden geleden gelanceerd, en niet zonder succes: eind oktober ontving het een nominatie voor een British Fashion Award, in de categorie Urban Luxe. Rihanna liet destijds weten dolblij en vereerd te zijn met de nominatie.

  1. Honderdplusser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Honderd­plus­ser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Gordon trekt voor zijn nieuwe programma 100 Jaar Jong opnieuw op met een groep ouderen, zo vertelde hij vanavond aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door. De presentator gaat op zoek naar het geheim van honderdplussers die nog altijd jong van geest zijn. Voor de gelegenheid had hij Lenie (101) meegenomen naar de studio, die meteen een gooi deed naar de plek van 'tafeldame’, tot hilariteit van de kijker.

Poll

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

  • Eva Cleven (22%)
  • Hugo Kennis (60%)
  • Shary-An Nivillac (18%)
5841 stemmen