Volledig scherm
Rihanna © AFP

Rihanna steekt zieke fan hart onder de riem

Een ernstig zieke fan van Rihanna kan op de steun van haar idool rekenen. RiRi liet een lange boodschap achter bij een Instagrampost van de Duitse Monia.

De vrouw plaatste een tijdje geleden een foto van zichzelf, genomen na een operatie. Daarom poseert ze met haar zuurstoftank en grapt ze dat ze zich net Hazel voelt, het personage uit film The Fault In Our Stars die ook aan kanker lijdt. ,,Sis we bidden allemaal voor je", schreef Rihanna deze week bij de post. ,,Je kracht en je gave om je mooie ziel te tonen in deze moeilijke tijden zijn enorm inspirerend.”

Quote

Sis we bidden allemaal voor je

Rihanna

De zangeres probeerde zich in de situatie van Monia in te leven. ,,Ik kan me voorstellen dat je je vrij alleen voelt, al die uren tussen de ziekenhuismuren, bang om in slaap te vallen omdat je misschien niet meer wakker wordt en met het gevoel dat niemand dat gevoel ooit zal begrijpen. En de fysieke pijn, de medicatie en de bijwerkingen.”

De Barbadiaanse riep haar fanschare op net als zij Monia een steuntje in de rug te geven. ,,Ik wil dat je weet dat we er voor je zijn.” Monia had Rihanna niet getagd in haar post, maar de twee hebben elkaar al vaker ontmoet. De zangeres reageert geregeld op berichten van de jonge vrouw.

Poll

Wat is het beste WK-strijdlied voor de Oranje Leeuwinnen?

Wat is het beste WK-strijdlied voor de Oranje Leeuwinnen?

  • Jan Smit & John de Bever - Wij zijn Nederland (53%)
  • Maan - Ik kom eraan (16%)
  • André Hazes - Wij zijn Oranje (20%)
  • Claudia de Breij - Zie die Leeuwinnen (7%)
  • Bureau Sport - 11 Voetbalvrouwen (4%)
31413 stemmen