Volledig scherm
Rob de Nijs. © ANP Kippa

Rob de Nijs valt na optreden en breekt kuitbeen en enkel

Rob de Nijs is na een optreden lelijk terecht gekomen. De 75-jarige zanger heeft daarom al diverse optredens moeten afzeggen en is voorlopig nog even uit de roulatie.

De Nijs schrijft op zijn Facebook dat hij al verstek heeft moeten laten gaan bij een show in Oostende. ,,Twee weken geleden enigszins ongelukkig gevallen na een optreden in België. Met als resultaat een gebroken vinger, breuk in de kop van het kuitbeen en een gebroken enkel."

De zanger heeft inmiddels een brace, maar hij moet voorlopig rust houden. Wanneer hij weer op de bühne kan staan is onduidelijk. ,,Hoop zo snel mogelijk weer te kunnen optreden", aldus De Nijs.

Rob De Nijs

Gisteren helaas verstek moeten laten gaan bij :'De Mooiste Melodieën van de Lage Landen' in Oostende. Twee weken geleden enigszins ongelukkig gevallen na een optreden in Belgie. Met als resultaat...

  1. President Zuid-Korea: Onderzoek K-Pop-schandaal rond Big Bang-lid Seungri

    President Zuid-Ko­rea: Onderzoek K-Pop-schan­daal rond Big Bang-lid Seungri

    De Zuid-Koreaanse president Moon Jae-in wil een onderzoek naar het seks- en corruptieschandaal waar een grote K-Pop-ster bij betrokken is. Rond het onderzoek naar Seungri, een voormalig lid van de band Big Bang, zijn volgens de president aanwijzingen van wijdverbreide corruptie onder politie- en belastingmedewerkers naar voren gekomen. President Moon omschrijft de aanwijzingen als ‘schokkend als ze waar zijn’.