Volledig scherm
PREMIUM
© PR

Robert Pattinson kon 'helemaal verdwijnen' in rol Good Time

InterviewDe tijden dat Robert Pattinson een tieneridool werd met de Twilight-films liggen ver achter hem. Met de intrigerende actiethriller Good Time bewijst de 31-jarige acteur opnieuw zijn volwassen status als begenadigd filmster. ,,Dat mijn rol in Brimstone niet doorging, betreur ik nog steeds.’’

Robert Pattinson is in een uitstekend humeur. De première van de actiethriller Good Time, vertoond op het Filmfestival van Cannes, is naar wens verlopen. ,,De reacties op de film zijn buitengewoon positief. Ik weet hoe genadeloos het publiek en de pers hier kunnen zijn, dus ik ben erg opgelucht. Good Time is geen alledaagse film’’, zegt de Brit op het dakterras van een vijfsterrenhotel aan de Boulevard de la Croisette.

  1. President Zuid-Korea: Onderzoek K-Pop-schandaal rond Big Bang-lid Seungri

    President Zuid-Ko­rea: Onderzoek K-Pop-schan­daal rond Big Bang-lid Seungri

    De Zuid-Koreaanse president Moon Jae-in wil een onderzoek naar het seks- en corruptieschandaal waar een grote K-Pop-ster bij betrokken is. Rond het onderzoek naar Seungri, een voormalig lid van de band Big Bang, zijn volgens de president aanwijzingen van wijdverbreide corruptie onder politie- en belastingmedewerkers naar voren gekomen. President Moon omschrijft de aanwijzingen als ‘schokkend als ze waar zijn’.