Volledig scherm
PREMIUM
Dave Roelvink © anp

Robinson redt Roelvink

imagoImagotechnisch komt de deelname van Dave Roelvink aan Expeditie Robinson goed uit. ,,Ik werd afgeschilderd als kwal, maar nu zeggen mensen: het valt best mee met die gozer."

Volledig scherm
Dave Roelvink © anp
Quote

Als ik voorheen ergens aan meedeed dan was een dag later 70 procent op social media negatief. Was ik die arrogante kwal

Dave Roelvink

 Dave Roelvink (22) is net terug van de Tattoo Shop. ,,Gisteren heb ik een indiaan laten zetten, vandaag de letters 'Hermanos'. Staat voor broeders. Samen met mijn broertje, die dezelfde heeft. Op mijn rechterarm lag nog een stukje open. Even vol rammen. Maar als ik mijn armen vol heb, stop ik. Denk ik", lacht de Amsterdammer die zijn 234.000 volgers op Instagram mee laat genieten van zijn tatoeages.

De wereld mag weten dat het weer goed gaat met Dave Roelvink. Dankzij Expeditie Robinson, waarvan vanavond de negende aflevering op tv is, zo eerlijk is hij ook wel. ,,Mensen kenden mij alleen maar van een biergooifilmpje en een rechtszaak. Ik kan me wel een beetje voorstellen dat ze dachten: wat is dat voor een jongen? Als ik voorheen ergens aan meedeed dan was een dag later 70 procent op social media negatief. Was ik die arrogante kwal. Het verwende nest. Bij Expeditie Robinson heb ik de kans gekregen om te laten zien wie ik ben. Nu krijg ik heel andere reacties. Zeggen de mensen: het valt allemaal wel mee met die gozer."

Nogmaals, dankzij Expeditie Robinson waar Roelvink op het eiland op de Filippijnen aan sympathie won. Zichzelf relativeerde. Zijn humorrijke en sociale kant liet zien. En zich (tot op heden) niet bezondigde aan slinkse spelletjes. ,,Ik ben niet zo van het bekokstoven. Had ik ook niet veel reden voor. Ik lag lekker in de groep", kijkt hij terug. 

  1. Taakstraf en boete voor actrice Robin Martens na mishandelen agent

    Taakstraf en boete voor actrice Robin Martens na mishande­len agent

    De officier van justitie van het Openbaar Ministerie Noord-Holland heeft voormalig GTST-actrice Robin Martens (27) een taakstraf van 45 uur en een boete van 300 euro opgelegd omdat ze op 29 september tijdens een avondje stappen in Castricum een agent meermaals in het gezicht sloeg. Martens werd vandaag achter gesloten deuren door justitie verhoord. Volgens het OM heeft ze haar straf aanvaard en zal ze in niet in hoger beroep gaan.