Debora en zanger Rinus.
Volledig scherm
Debora en zanger Rinus. © YouTube

‘Romana op de scooter’ ligt ernstig verbrand in het ziekenhuis

Debora, die vooral bekend is als Romana uit de clips van volkszanger Rinus, verblijft momenteel in het brandwondencentrum. Ze raakte zwaar verbrand tijdens de feestdagen, meldt RTL Nieuws.

Zanger Rinus Dijkstra meldde aan RTL Boulevard dat zijn vriendin verbrand raakte toen ze een sigaar opstak. Tijdens het aansteken van de sigaar vatte haar gezicht en haren vuur. Ze werd vervolgens met spoed overgebracht naar het brandwondencentrum in Groningen. Momenteel verblijft ze daar in afwachting van een operatie.

Volgens Rinus gaat het inmiddels al stukken beter met zijn verloofde. Ook Debora zelf heeft van zich laten horen via sociale media. ‘Mijn ogen zijn weer open en ik dans op alle soorten muziek. Ik eet als een dijker en drink goed. Ik word hier goed verwend. Ik heb zalf voor de pijn. Ik wil iedereen heel erg bedanken voor jullie lieve berichten.’

Romana is vooral bekend van haar rollen in de videoclips van haar vriend Rinus. Zo groeide ze uit tot een cultfiguur in Nederland en België. Het stel is al 22 jaar samen en ze wonen in het Friese Drachten. Ze hebben geen geld om te trouwen en daarom wonen ze slechts samen.