Volledig scherm
Romee Strijd. © EPA

Romee deelt onzekerheid en Marlijn sust boze stemmen

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Ook topmodel Romee Strijd is soms onzeker. ,,Ik ben Romee, het model, dus mensen oordelen over hoe ik er in het echt uitzie”, schrijft ze bij een kiekje waarop ze schaars gekleed staat. ,,Ik voel die druk om er perfect uit te zien. Maar we zijn niet ons uiterlijk, we zijn meer dan dat.”

Estelle Cruijff is in haar neongele broek klaar voor een uitputtende gymsessie.

Marlijn Weerdenburg is vanaf vandaag ambassadeur voor KWF Kankerbestrijding en brengt een liedje uit. Om anderen te troosten én om de boze stemmen in haar hoofd te sussen nadat zij slecht nieuws kreeg over haar vader.

Een bijzondere dag voor sterrenstyliste Chantal Bles, die vandaag, op Wereldkankerdag, mag vieren dat haar dochtertje Jada precies een jaar schoon is.

Zangeres Anouk is trots op haar dochter Phoenix (14), en die kan het bericht van haar moeder wel waarderen.

Musicalster Tommie Christiaan is in een zwart gat beland na maanden ploeteren voor Dancing on Ice. Hij won het ijsdansprogramma anderhalve week geleden.

Rapper Donnie, die van de Snelle planga, zit op een roze wolk met zijn zoontje Odín Donny.

Lucy, de vrouw van zanger Dinand Woesthoff, staat stil bij de verjaardag van de in 2004 overleden actrice Guusje Nederhorst, die voor haar met Dinand was getrouwd. ‘Soul sister’, noemt ze haar.

Nu actrice Hanna Verboom een dochter heeft, mist ze haar verloofde Ralf extra als hij op pad is.