Volledig scherm
Romee Strijd. © AFP

Romee poseert onder de douche en Jan Smit gewond aan hoofd

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Bij Expeditie Robinson was de aftocht van Rijk Hofman al pijnlijk. Nu hij toch weer ‘stoer’ doet, lacht presentator Tim Hofman zijn broertje uit. Arme Rijk!

Romee Strijd neemt buiten een douche en zoals het een topmodel betaamt poseert ze ook dan.

De familie van Nicolette Kluijver doet op zondagochtend aan synchroon duiken.

Dancing on Ice was weliswaar geen kijkcijferhit, maar de makers hadden het wel naar hun zin. Presentatrice Patty Brard heeft er weer wat nieuwe vrienden bij.

De warming-up voor Moltalk bestaat voor presentatoren Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen uit het doen van een vrolijk dansje.

Om tijdens het Songfestival een beetje verstaanbaar te zijn in het Engels zijn Edsilia Rombley en Jan Smit naar de nonnen in Vught gegaan.

Dat was een dag geleden, inmiddels is Jan Smit aan het klussen geslagen, maar liep daar een hoofdwond bij op.

Zelf vindt ze het een tikje ordinair, maar zangeres Birgit Schuurman houdt van goud.

Maan

  1. Giel en Malou blikken terug op date: De eerste kus was degelijk

    Giel en Malou blikken terug op date: De eerste kus was degelijk

    Giel Beelen (42) en zijn nieuwe liefde Malou (29) hebben vandaag op Radio Veronica voor de eerste keer teruggeblikt op hun first date. Zo doet Malou aan nieuwslezer Jeroen Latijnhouwers onder meer uit de doeken dat ze de eerste kus ‘nogal degelijk’ vond. Iets waar Giel compleet anders over denkt. ,,Voor mijn gevoel heb ik gewoon vet gezoend.” Het koppel is in ieder geval nog lang niet op elkaar uitgekeken. ,,Ik denk dat er nog veel dates volgen.’’