Volledig scherm
© LOVE Magazine

Romee Strijd doet sensuele workout in lingerie

videoHet Zoetermeerse topmodel Romee Strijd heeft zich voor de kerstdagen laten verleiden voor een speciale digitale adventskalender waarin ze met gewichten traint in lingerie. Romee - die onlangs meeliep in de jaarlijkse catwalkshow van lingeriemerk Victoria's Secret - toont op dag 23 hoe ze zich in 'het zweet' werkt met een paar dumbbells.

Romee kreeg voor de gelegenheid een donkerroze setje aangereikt en liet haar blonde haar flink in de krul zetten. Het filmpje is een initiatief van de redactie van Love Magazine, die ook modellen Kate Upton en Bella Hadid strikten.

De 22-jarige Romee, die met haar vriend Laurens van Leeuwen (de zoon van EO-presentator Bert van Leeuwen) samenwoont in New York, spreekt van een 'coole' video. ,,In de LOVE adventkalender worden vrouwen op een sensuele manier gepresenteerd, op een edgy manier. De video's zijn soms wat overdreven, maar laten meer van de meiden zien dan je normaal gesproken ziet. Ze komen ermee weg omdat er een creatief team achter zit dat alles heel goed monteert.''

Het filmpje op het instagramaccount van Romee is een aantal uur bijna 300.000 keer bekeken.