Volledig scherm
Romy Monteiro © Dario & Misja

Romy gaat uit de kleren en Kim heeft een kogelbestendige ziel

showbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Een weinig verhullend kiekje van Romy Monteiro. Ze deelt een plaatje zonder kleren, waarschijnlijk genomen door vriendlief en sterrenfotograaf Jasper Suyk. De foto kan rekenen op behoorlijk wat positieve reacties van haar volgers.

Model Kim Feenstra heeft een soepele houding gevonden in een auto. ,,Kogelbestendige ziel”, schrijft ze bij het plaatje.

Ron Boszhard heeft in Le Havre een vip-plek veroverd tussen de hysterische Oranjefans.

De Amsterdamse stylist Bastiaan van Schaik staat in een rouwpak stil bij het moment dat hij een maagverkleining liet doen.

Nance is 26 jaar na de Twenty 4 Seven haar monsterhit Slave To The Music nog altijd niet vergeten.

Stout achter het stuur maar #verrücktehalbestunde @radio538 #singing @twenty4sevennl #90s #goodmorning

207 Likes, 40 Comments - Nance (@nancecoolen) on Instagram: "Stout achter het stuur maar #verrücktehalbestunde @radio538 #singing @twenty4sevennl #90s..."

Martin Garrix is nogal dizzy nadat hij een operatie aan zijn enkelbanden moest ondergaan.

June 11th: "surgery went great!!!!!" 🎉🙌🏼 - Amsterdam 🇳🇱, Netherlands. Video 🎥: @MartinGarrix via IG Stories. #martingarrix #garrixnews #surgery #amsterdam #netherlands

916 Likes, 24 Comments - Martin Garrix News (@garrixnews) on Instagram: "June 11th: "surgery went great!!!!!" 🎉🙌🏼 - Amsterdam 🇳🇱, Netherlands. Video 🎥: @MartinGarrix via..."

Sylvie Meis heeft haar blonde lokken laten föhnen door haar hartsvriendin Serena.

Een BN’er als scheidsrechter: de jonge Liv is er nog lang van aan het nagenieten dat Jochem Myjer op haar hockeyveld stond.

Wietze de Jager en zijn vrouw Lieke zijn totaal niet Luizenmoeder-proof. De traktatiezakjes vol mierzoete snoepjes worden last minute in de auto nog ingepakt.

  1. Beau krijgt geen toestemming voor AZC Inside: ‘Belachelijk’

    Beau krijgt geen toestem­ming voor AZC Inside: ‘Belache­lijk’

    Beau van Erven Dorens (48) keert morgenavond terug met een nieuwe maatschappelijk geëngageerd programma, De Sleutel bij RTL4. Daarin volgt hij vijf daklozen, verdeeld over heel Nederland. ,,Dat gaat nog altijd verder dan televisie maken. Hier kun je met enige hulp al zó veel bereiken. Vergis je niet, het daklozenprobleem in Nederland wordt alleen maar groter”, aldus de presentator die elke avond te zien is met zijn talkshow Beau.