Romy Monteiro
Volledig scherm
Romy Monteiro © Dario & Misja

Romy ketent haar vriend vast en Monique leunt nonchalant tegen muur

showbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Monique Westenberg poseert, gehuld in een kek rokje, met haar hond Frenkie. De blondine en haar harige vriend vergeten alleen nog even in de camera te kijken.

Romy Monteiro heeft zoveel tijd nu ze in quarantaine zit, dat ze haar vriend Jasper uit verveling heeft vastgeketend.

Anna Nooshin slingert een aantal kiekjes de wereld in waarop ze gekke bekken trekt. ‘Happy weekend’, aldus Nooshin.

Kim Feenstra heeft vandaag goed nieuws gehad, maar wat dat precies is laat ze nog niet los. Het topmodel deelt daarom maar een bikinikiekje.

Luizenmoeder-actrice Jennifer Hofman heeft zich de afgelopen periode op allerlei fronten weten te ontwikkelen. Vandaag speelt ze voor ‘burritovouwer’.

Leonie ter Braak zit al 40 dagen in quarantaine met haar man, maar van een echtscheiding is echt nog geen sprake.

Gerard Joling heeft zelf de schaar in zijn lokken gezet. Op wat scheef geknipte stukjes na, is de zanger er toch eigenlijk wel trots op.

Chantal Janzen en Beau van Erven Dorens maken op Koningsdag een speciale live-uitzending, waarin de twee presentatoren de kijker de mogelijkheid bieden om alsnog hun spullen te verkopen. Dat Janzen een rauw ei voor de promo in haar gezicht gegooid krijgt, maakt haar zo te zien niet uit.

Lil’ Kleine is enórm blij dat de lockdown in zijn vakantiebestemming Dubai is opgeheven. Natuurlijk is hij wel te cool om dat te laten zien.

Dj Tony Junior wil niet zeggen dat hij wanhopig is sinds zijn relatie met Maan op de klippen liep, maar zoekt via Instagram wel publiekelijk een opvolgster.

wanna join...?

TONY JUNIOR shared a post on Instagram: "wanna join...?" * Follow their account to see 946 posts.

Sommige baksels zijn zo lekker dat de bandjes van je tuinbroek spontaan van je schouders glijden. Daar weet Rens Kroes alles van (veeg naar rechts).

Tanja Jess speelt dolgraag met haar geliefde Australische labradoodle Pippa. Maar niet als ze aan het trainen is.

Hartverwarmend babynieuws van Maik de Boer. De stylist is zwanger van een drieling: Quarantaine, Kwaliteit (van zijn eten) en Kwantiteit (ook van z’n eten).

Faberyayo dacht duidelijk dat je onder een mooie bloesem geen goed licht nodig hebt voor een fijne foto. Hij kwam bedrogen uit.

Qmusic-dj Fien Vermeulen vindt het helemaal niet erg om voor schut(-ting) te staan.

Claudia de Breij (rechts op de foto) denkt op de verjaardag van Barbra Streisand met warme gevoelens terug aan die keer dan ze naast haar idool werd gefotoshopt.

Simon Keizer en vrouw Annemarie vinden elkaar duidelijk lekkerder dan hun kaasplankje.

K3-blondine Klaasje Meijer heeft een enorm platte buik, maar blijkt gewoon ijsjes te eten.

In zijn serie #BOOS hoort Tim Hofman weleens dat hij de boom in kan.

Gerard Joling heeft vanwege de coronacrisis zelf zijn haar moeten knippen. Een tweetal opgezette vogels illustreert hoe trots hij is.

Geertje heeft z'n haar zelf even geknipt ✂️ Vind je het wat? #gerardjoling

48 Likes, 10 Comments - Gerard Joling (@gerard_joling) on Instagram: "Geertje heeft z'n haar zelf even geknipt ✂️ Vind je het wat? #gerardjoling"

Lizzy, de dochter van Wendy van Dijk, heeft een sluwe manier gevonden om het nuttige met het aangename te verenigen.

Lizzy moet elke dag een half uur lezen van school.... ze heeft de oplossing! 😂😂😂 #homeschooling #alsdekatvanhuisis

1,285 Likes, 42 Comments - Wendy van Dijk (@wendyvandijk3) on Instagram: "Lizzy moet elke dag een half uur lezen van school.... ze heeft de oplossing! 😂😂😂 #homeschooling..."

Zwemster Ranomi Kromowidjojo is niet de enige waterrat in haar gezin.

Heerlijk zo'n zwembad in de tuin 😹 sunny is z'n catch aan het trainen... bullying the birds

995 Likes, 3 Comments - @ranomikromo on Instagram: "Heerlijk zo'n zwembad in de tuin 😹 sunny is z'n catch aan het trainen... bullying the birds"

Cabaretier Jochem Myjer denkt voortaan wel twee keer na voordat hij zijn waterkoker onder een stopcontact stalt.

Als de coronacrisis voorbij is, springt Rico Verhoeven niet alleen een gat in de lucht, maar vermoedelijk ook in de grond.