Romy Monteiro afgevoerd met ambulance na zware crash op Zandvoort

UpdateZangeres en musicalster Romy Monteiro is vandaag zwaar gecrasht op het circuit van Zandvoort. Daar zijn de Jumbo Racedagen aan de gang. Monteiro deed mee aan de Ladies GT Race. Ze werd per ambulance afgevoerd, maar maakt het volgens haar moeder goed.

Op beelden van het ongeval is te zien hoe twee auto's elkaar raken bij het ingaan van de bocht. De wagens schuiven van de baan af en raken hard de vangrail, waarbij één van de twee zelfs over de kop slaat.

Een woordvoerster van Jumbo laat weten dat Monteiro “continu bij kennis is geweest en dat het standaardprocedure is, dat zij ter controle naar het ziekenhuis is gebracht. We nemen altijd het zekere voor het onzekere.” Niet lang na het ongeluk liet haar moeder, Antje Monteiro, op Twitter weten dat haar dochter in orde is. ‘Net Romy gesproken en goddank alles oké!’

De Telegraaf schrijft dat Monteiro in haar auto moest blijven zitten tot de ambulance arriveerde. Ziekenbroeders waren vervolgens bijna een kwartier bezig haar te stabiliseren, voordat zij op een plank de ambulance in kon worden getild en worden afgevoerd, schrijft de krant. Volgens omstanders klaagde zij over pijn in haar nek. 

Tijdens de racedagen kreeg presentatrice Sandra Schuurhof vrijdag ook al een ongeval op het circuit. Zij maakte een oefenrondje toen het mis ging. Met hoge snelheid vloog ze uit de bocht en reed ze de auto total loss. De Hart van Nederland-presentatrice is flink geschrokken, maar maakt het verder goed.

Volledig scherm
© AD
  1. Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-foto Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-fo­to Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Eerder was het Kim Kardashian met haar billen, nu heeft Jennifer Aniston (50) het internet ‘gebroken’ door lid te worden van Instagram en haar eerste openbare foto te delen. Het gesprek op het fotoplatform gaat echter over iets anders. Aandachtige volgers hebben een detail ontdekt op de Friends-foto die ze deelde en kunnen hun ogen niet geloven. ‘Wat een manier om je entree te maken op sociale media’, klinkt het. Wat is er aan de hand?

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (55%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (45%)
7315 stemmen