Volledig scherm
Romy Monteiro. © ANP

Romy Monteiro is weer verliefd, Jelka van Houten in diepe rouw

ShowbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrities. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Blote billen

Jasper Demollin, bekend van StreetlabTV, deed vroeger al ondeugende dingen. Zo deelt hij vanavond een foto van toen hij klein was. Hierop is te zien dat hij samen met een ander jongetje in zijn blote billen staat. ,,Vroeger al kwajongen'', zegt de presentator. 

Vroeger al kwajongen

Een foto die is geplaatst door Jasper Demollin (@jasperdemollin) op

Rouw

Jelka van Houten heeft het moeilijk. ,,Ja mensen ik zit in diepe rouw na de laatste marathon de musical", schrijft het zusje van Carice bij een foto. En die rouw duurt volgens de actrice nog wel een poos. De blondine gaat ook heel erg de meisjeskleedkamer missen.

Buitengesloten

En dan sluit je jezelf op deze druilerige maandag buiten. Frans Bauer kan er om lachen. ,,Ben net thuis en ik loop naar binnen. Dacht even wat pakken uit de auto!! Loop naar buiten vergeet ik mijn sleutel!!! Lekker handig!!!", zegt de zanger die een foto plaatst waarop niet is te zien dat hij er de balen van heeft. Sterker nog: Bauer lacht. 

Verliefd

Musicalster Romy Monteiro heeft een nieuwe liefde gevonden: de kleine André Hazes jr.. Romy kan het niet voor zich houden en deelt een foto van haar samen met het jongetje. Hoewel de brunette dolgelukkig in de camera kijkt, lijkt het alsof Dré een beetje verward is. ,,Sorry Django, ik ben verliefd!'', zegt Monteiro tegen haar vriend.

Sorry @djang0_o , ik ben verliefd! 😍👶🏻#enmetmijookheelnederland #logisch #telief #enknap #schoonzoon

Een foto die is geplaatst door Romy Monteiro (@romymonteiro) op

Felicitaties

Het grote nieuws van vandaag is Daphne Deckers niet ontgaan. Ze vindt het 'ontzettend leuk' dat prins Harry en Meghan Markle elkaar in het voorjaar van 2018 het ja-woord gaan geven. ,,Wat ontzettend leuk dat prins Harry gaat trouwen met zo'n intelligente, succesvolle en sociaal geëngageerde vrouw als Meghan Markle", zegt Daphne op Instagram.

Prinses Diana

Niet alleen Daphne Deckers vindt het nieuws over prins Harry en Meghan Markle fantastisch. Maurice van Wijnen deelt een foto van Harry uit de oude doos waar ook zijn moeder, prinses Diana, op staat. Ze houdt hem stevig vast. ,,Ze zou zo trots zijn geweest", is de tekst die Van Wijnen bij het plaatje schrijft. 

Dagje Efteling

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, is vandaag in het zuiden van ons land. Ze brengt samen met haar kindjes een bezoek aan de Efteling en daar blijft de blondine niet onopgemerkt. ,,Mag ik met je op de foto?'', vroegen de twee jongens de reality-ster.

Efteling Mag ik met je op de foto? Ja hoor dat mag 😉

Een foto die is geplaatst door Samantha de Jong (@samanthaenfriends) op

Hieperdepiep 

Vivian Reijs viert vandaag de verjaardag van haar dochter. Het meisje, Day, is 13 jaar geworden. ,,Verjaardagsontbijtje met mijn lieve jarige Jetje !! 13 jaar alweer moeder van dit mooie mensje."