Jeroen van Koningsbrugge, Samantha Steenwijk, presentator Carlo Boszhard, Fred van Leer, Marieke Elsinga en Ronnie Flex (vlnr.).
Volledig scherm
Jeroen van Koningsbrugge, Samantha Steenwijk, presentator Carlo Boszhard, Fred van Leer, Marieke Elsinga en Ronnie Flex (vlnr.). © RTL4

Ronnie Flex niet bij I Can See Your Voice vanwege corona

Panellid Ronnie Flex is al twee afleveringen niet te zien bij I Can See Your Voice. De zanger is vlak voor de opnames van het RTL 4-programma in aanraking gekomen met iemand die besmet was met het coronavirus. De nieuwe spelshow slaat aan: gisteravond keken er 1,3 miljoen mensen.

 1. Ombudsman oordeelt: Osterhaus schuift zonder belangen aan bij Op1

  Ombudsman oordeelt: Osterhaus schuift zonder belangen aan bij Op1

  Ab Osterhaus mag gewoon blijven aanschuiven in talkshow Op1 om zijn visie op de aanpak van de coronacrisis te delen met de kijkers. Dat meldde presentator Jort Kelder gisteren voordat hij de gepensioneerde viroloog aan het woord liet. Een ombudsman deed onderzoek naar de belangen die Osterhaus zou hebben bij zijn verschijning in het praatprogramma, maar oordeelde dat zijn bijdragen aan de discussie niet eenduidig of stelselmatig in één bepaalde richting wezen.
 1. 'Zonder snelle actie dreigt chaos met oud en nieuw'
  Play

  'Zonder snelle actie dreigt chaos met oud en nieuw'

 2. Dilan Yesilgöz over Angela B.: 'Dit is geen jihadbruid, maar een vrouwelijke terrorist'
  Play

  Dilan Yesilgöz over Angela B.: 'Dit is geen jihadbruid, maar een vrouwelij­ke terrorist'