Volledig scherm
Ronnie Flex © Paul Bergen

Ronnie Flex over afkicken: Mijn psycholoog is trots

Na drie dagen in de afkickkliniek lijkt het de goede kant op te gaan met rapper Ronnie Flex, die daar probeert van zijn wietverslaving af te komen. De rapper houdt zijn fans via sociale media op de hoogte van zijn vorderingen.

,,Dag 3. Mijn psycholoog zei me net dat ik al ben veranderd en dat hij trots op me is'', twitterde Ronnie vandaag vanuit de privékliniek. Maandag maakte hij bekend te gaan afkicken, maar op sociale media blijft hij volop actief. Zo reageert hij op zowel steunbetuigingen als kritiek. ,,Artiesten/topsporters worden altijd bekritiseerd om van alles. Maar wij zijn wel degene die hoop kunnen brengen in de ogen van de minder bedeelde & de zwakkere.. vergeet dat niet, dat is een van de mooiste functies'', schrijft Ronnie.

Gisteren kreeg de rapper het aan de stok met Radio 538. Het radiostation vroeg met een tweet over wietverslaving aandacht voor hun marketingactie Hierrr met je rekening. Het radiostation erkent achteraf dat de tweet niet handig was. ,,Heel veel sterkte de komende tijd en we hopen dat je hiermee jongeren met hetzelfde probleem inspireert'', twitterde 538.

Het is niet bekend hoe lang Ronnie in de privékliniek moet blijven.

  1. Waylon kiest zelf voor Eurovisie-liedje wegens wegstemmen Voice-kanon Kimberly

    Waylon kiest zelf voor Eu­ro­vi­sie-lied­je wegens wegstemmen Voice-kanon Kimberly

    Waylon heeft vanavond in De Wereld Draait Door een opmerkelijke uitspraak gedaan. De zanger laat mensen bewust niet stemmen op zijn vijf potentiële Songfestivalnummers. De reden? ,,In eerste instantie was het de bedoeling om hier de keuze te laten vallen, om de mensen een beetje mee te laten werken. Maar toen hadden we het debacle bij The Voice en het stemmen van het Nederlandse publiek. Ik dacht: laat ik dat maar voorkomen."