Volledig scherm
Ronnie Flex tijdens de MTV Europe Music Awards pre-party. © ANP

Ronnie Flex wordt vader maar houdt naam moeder geheim

UpdateRapper Ronnie Flex (26) heeft zijn fans verrast met het nieuws dat hij vader wordt. Wie de moeder van zijn eerste kindje wordt, maakt hij uit privacyoverwegingen niet bekend. Wel laat hij los dat de baby ‘het mooiste’ is wat hem is overkomen.

,,Ik heb dit even voor mezelf gehouden omdat de situatie best wel complex is... maar dit is wel het mooiste wat me is overkomen’’, schrijft de rapper uit Capelle aan den IJssel bij de echofoto van zijn ongeboren kind. Ronnie geeft in de post aan dat het kindje niet gepland is, maar dat hij nu al superveel van de baby houdt en het kindje ‘zwaar welkom is’. ,,We wachten op je, chosen one!’’

De Drank & Drugs-zanger geeft aan verder geen interviews te geven over het nieuws, of verklaringen af te geven. Hij laat het bij deze post. Wel is uit de update op te maken dat de moeder ruim 30 weken zwanger is, wat zou betekenen dat het kindje begin volgend jaar geboren wordt.

Live beeld

De pretecho werd gemaakt bij de Rotterdamse praktijk Funbaby. Een medewerkster kan geen uitspraken doen over de identiteit van de moeder. ,,Dat is echt privé, maar nu Ronnie het zelf heeft gedeeld, kan ik bevestigen dat hij hier was, samen met de moeder van het kind. Ze waren hier voor een 3D/4D-beeld, die je kan laten maken als je 25 tot 30 weken zwanger bent.’’ Volgens Funbaby heeft de artiest er bewust voor gekozen zijn achternaam boven de echo te laten plaatsen.

Op sociale media wordt druk gepraat over met wie Ronnie precies een kind verwacht. Zo zou Ronell Langston Plasschaert al enige tijd een relatie hebben met YouTube-fenomeen Famke Louise. Die romance is echter nooit bevestigd.

Volledig scherm
Ronnie Flex © ANP Kippa

Famke Louise, die eigenlijk Famke Meijer heet, raakte behoorlijk in de war toen 3FM-dj Frank van der Lende haar begin deze maand naar de 26-jarige Ronnie vroeg. De dj had de twee rappers zien zoenen, voelde veel liefde bij hen en vroeg zich af of er meer aan de hand was. ,,Ik denk dat wat jij zegt, al genoeg zegt’’, stamelde de Op Me Monnie-zangeres toen. Famkes manager ontkende het nieuws meteen. ,,Ik weet dat veel mensen het graag zouden willen’’, zei ze. ,,Maar nee. Ronnie en Famke hebben geen relatie.’’ Ronnie zelf liet het op Twitter bij een ‘haha’ over het gerucht. 

Drankjes

Volledig scherm
Famke Louise tijdens de MTV Party in Amsterdam, gisteren. © Brunopress

Op het instagramaccount van Famke Louise is te zien dat ze gisteravond laat nog drankjes aan het drinken was in Amsterdam. Van een zwangerschap van zevenenhalve maand lijkt dus in dat opzicht weinig sprake. 

In het geruchtencircuit wordt de naam van de Haagse Wafae Kefi (24), die actief is onder de naam dj Wef en haar instagramaccount sinds vandaag heeft afgeschermd, genoemd. De normaal gesproken in strakke kleding gehulde Wafae droeg een week geleden, tijdens een optreden bij FunX, een wijd T-shirt. Gefluisterd wordt dat de Haagse een meisje verwacht.

Twee jaar geleden liet Ronnie al aan het AD los dat in hem een zorgzame vader huist. ,,Ik wil kinderen krijgen. Dat wil ik zelfs nog liever dan rappen. Ik wil er vijf. Vier van mezelf en eentje geadopteerd. Met adopteren red je een leven. En je ziet twee mensen die niet aan elkaar verwant zijn toch opgroeien als broer en zus. Dat is toch mooi?’’

Het management van Famke Louise is vooralsnog niet voor commentaar bereikbaar.

Bekijk hieronder een recent optreden van dj Wef bij FunX: