Volledig scherm
© Marco Hofsté

Rossana Kluivert blijft dieren knuffelen en Monica bespringt Xelly

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Rossana Kluivert blijft zich op Curaçao inzetten voor het welzijn van hulpeloze dieren, ondanks dat haar Antilliaanse hondenopvang negatief in het nieuws kwam.

Geraldine Kemper probeert zich uit een Nicaraguaans meertje te schommelen.

Voor wie het nog niet wist: Lieke van Lexmond heeft in vastgoedbelegger Bas van Veggel haar droomman gevonden. Het stel stapte in 2014 in het huwelijksbootje.

Xelly Cabau van Kasbergen en Monica Geuze trappen lol in een hotelkamertje.

Birgit Schuurman heeft haar boomlange vriend ingehuurd om haar tassies te dragen.

Jessie-Jazz heeft zichzelf doorgespoeld naar volgende maand.

Het gaat weer beter met Monique Smit. De zangeres is inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis, nadat ze kampte met nierstenen.

Er komen volgens voormalig GTST-actrice en influencer Gaby Blaaser grote dingen aan. Wat dat zal zijn is nog onduidelijk, maar de locatie waar ze zich bevindt, stripclub BonTon, is in ieder geval opmerkelijk te noemen.

Penoza-actrice Sigrid ten Napel kan niet wachten tot morgen: de langverwachte film van de hitserie komt dan eindelijk uit.

Leontine Borsato geniet met volle teugen van haar tripje naar het Franse skigebied Val Thorens.

De ochtend begint met een feestje bij Yolanthe Cabau en zoontje Xess Xava. ‘Het leven is goed', schrijft de brunette bij een filmpje waarin het ventje uit zijn dak gaat.

Life is good🕺🏼🕺🏼🕺🏼🕺🏼🕺🏼🕺🏼🕺🏼

7,677 Likes, 270 Comments - Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) on Instagram: "Life is good🕺🏼🕺🏼🕺🏼🕺🏼🕺🏼🕺🏼🕺🏼"

Sylvie Meis heeft, net als op veel andere dagen, gewoon weer een meeting op de planning staan.

Het dochtertje van actrice Liza Sips steelt de show op Instagram. ‘Wat een plaatje', reageren meerdere mensen.

Regenbuien en een grijze lucht: presentator Art Rooijakkers verlangt terug naar de dag waarop hij met zijn tweeling van het strand kon genieten.

Isa Hoes vraagt aandacht voor overbevissing. Daarom ging ze naakt voor een gloednieuwe campagne. Ook Inge de Bruijn en Dave Roelvink zijn gestrikt voor de shoot.

Fred van Leer doet vandaag een niet al te smakelijke onthulling over de ontsteking in zijn schouder. ‘Er is gisteren 2 liter pus uit mijn schouder gehaald’, laat de Rotterdamse stylist weten. ‘Op naar volledig herstel!’

Poll

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

  • Eva Cleven (22%)
  • Hugo Kennis (61%)
  • Shary-An Nivillac (17%)
12089 stemmen