Roxeanne Hazes bevallen van jongetje: Fender

updateRoxeanne Hazes (25) is bevallen van een kerngezond jongetje dat de naam Fender Andrew Arnold heeft gekregen. Het ventje kwam op  dinsdag 10 juli om 05.49 uur op de wereld. Fender is het eerste kindje van Roxeanne en haar verloofde Erik Zwennes.

,,Daar ben je dan! Eindelijk in onze armen. Waar je voor altijd mag blijven, wat ons betreft. Je bent zo mooi. Wat een rijkdom dat ik op twee jongens zo verliefd mag zijn'', jubelde Rox bij een foto waarop te zien is hoe zij en Erik baby Fender in de armen houden. 

Volledig scherm
Fender, baby van Roxeanne Hazes en Erik Zwennes, werd op 10 juli geboren. © Instagram Erik Zwennes

De trotse vader schreef:  ,,Je zou nu twintig minuten aan mijn pink kunnen hangen. Het zouden ook al vier uur kunnen zijn geweest. Het is zelfs al een keer nacht geweest, dus waarschijnlijk is het nóg langer. Ik kan alleen maar stom naar jou en je moeder staren en grijnzen. Roxeanne Hazes wat ben ik trots op jou, leeuwin.'' De naam Fenders betekent 'beschermer' en is een gebruikelijke jongensnaam in ons land. Fender is ook de naam van een beroemd Amerikaans bedrijf dat bassen en gitaren maakt. 

Dat Roxeanne Hazes in verwachting was, stak de ze de afgelopen maanden niet onder stoelen of banken. Haar volgers op sociale media werden bijna dagelijks getrakteerd op weinig verhullende foto's en filmpjes van haar prominente buik. Volgens Roxeanne, zo meldde ze recent, was ze de afgelopen maanden circa 20 kilo aangekomen, hield ze veel vocht vast en had ze overal pijn. Met dit warme weer in verwachting zijn vond ze absoluut geen pretje.

,,Zoals vele hormonale zwangeren zullen herkennen: je voelt je soms echt even heel erg lelijk'', gaf de zus van zanger André een inkijkje in haar gevoelens op dit moment. Om die reden liet ze zich onlangs door een vriendin voorzien van make-up. Ze wilde er namelijk tijdens de bevalling 'nog een beetje leuk' uitzien. In mei gaf ze haar  voorlopig laatste optreden.

De vader van het jongetje  is haar verloofde: platenmaatschappijmedewerker Erik Zwennes die ze sinds 2016 kent. Volgens de 'zwangeres' - zo noemde de Hazestelg zichzelf met een flinke knipoog - is de zwangerschap voorspoedig verlopen. Wel had Roxeanne last van de gebruikelijke zwangerschapskwaaltjes, zoals extreem veel trek in eten en zó hard snurken dat haar aanstaande man soms geen oog dicht deed.

,,Ik moet er 's nachts 86 keer uit om te plassen en Erik ook, omdat ik er zonder zijn hulp bijna niet meer uit kom. En ik verlang ernaar om weer op mijn buik te kunnen liggen'', stelde de dochter van wijlen André Hazes recent op sociale media. De volgers van de zangeres vinden het prachtig dat Rox ze laat meegenieten van alle ups en downs van haar zwangerschap. Zo kreeg ze onlangs veel vragen over de lingerie waarin ze steeds poseert.

Het bleek om spotgoedkope setjes van textielsuper Zeeman te gaan. ,,Alsof het leven nog niet duur genoeg is. Zit als gegoten, geen grap'', aldus Roxeanne bij een foto van de webshop waar ze de positie-onderkleding doorgaans scoort. Kort na dat bericht waren alle stretchbroekjes voor aanstaande moeders bij het bedrijf uitverkocht. Roxeanne heeft nog steeds geen contact met haar 24-jarige broer André, die inmiddels een zoontje (de in oktober 2016 geboren André) heeft met zijn 40-jarige vriendin Monique Westenberg. 

Alleen maar verliefd aan het zijn op mijn jongens. 🤷🏻‍♀️❤️

Een foto die is geplaatst door null (@roxeannehazes) op

Volledig scherm
© Instagram Roxeanne Hazes
Volledig scherm
Roxeanne en Erik © Instagram