Volledig scherm
© ANP Kippa

Roxeanne Hazes krijgt babybilletjes cadeau en Barbie mist zoontje

ShowbytesKorte updates van de sterren op social media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrity's. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Baby Teun, de zoon van actrice, presentatrice en zangeres Marlijn Weerdenburg, wist met zijn spekbeentjes en lieve lach een stelletje Spaanse oma's compleet te betoveren.

We kregen hem bijna niet meer terug 😂 Foto: @julianloomanofficial

Een foto die is geplaatst door null (@marlijnweerdenburg) op

De Belgische Tom kwam volgens Angela Schijf als een wervelwind haar leven binnen. Sindsdien zijn ze nog altijd stapel op elkaar.

Actrice Liza Sips houdt van Amsterdam, toch staat er een volksverhuizing naar 't Gooi op de planning. Vriendlief Ralph Manheim, de kleine Jonah en de zwangere Liza wensten meer ruimte.

Zangeres Eva Simons is met haar platinablonde coupe uit op wraak.

Just wanna hype you up with my tunes 👐

Een foto die is geplaatst door null (@evasimons) op

Samantha de Jong (realityster Barbie) moet haar zoontje Milano missen nu hij tijd met zijn vader Michael van der Plas doorbrengt in Spanje. ,,Er komt nooit iemand tussen ons'', aldus Samantha.

De hoogzwangere Roxeanne Hazes buikt letterlijk uit nadat ze gisteren werd verrast met een gigantische marsepeinen taart met daarop een stel babybilletjes.  Rox, die met haar verloofde platenlabelmedewerker Erik Zwennes een boy verwacht, kreeg een babyshower op hoog niveau inclusief knalblauwe champagne.

Wietze kan werkelijk niet wachten totdat er een bak testosteron wordt bezorgd in huize De Jager. Vooralsnog wordt hij - dankzij dochtertje Juul - omgeven door heel veel knalroze. Wietzes vriendin Lieke is binnenkort uitgerekend van een... jongetje!

poll

Onbekende Duncan Laurence namens Nederland naar Tel Aviv

Onbekende Duncan Laurence namens Nederland naar Tel Aviv

  • Goede zet (57%)
  • Daar snap ik niets van (43%)
7856 stemmen