Een foto die is geplaatst door null (@roxeannehazes) op

Roxeanne Hazes: Mijn buik is nog steeds een zooitje

updateRoxeanne Hazes (25), die op 10 juli dit jaar haar zoontje Fender Andrew Arnold op de wereld zette, worstelt nog steeds met de fysieke nasleep van haar zwangerschap. ,,Ik ben 30 kilo aangekomen en mijn buik is na de bevalling echt een zooitje.”

Bij een openhartige Instagrampost stelt Roxeanne vandaag dat negen maanden zwangerschap hun sporen hebben nagelaten op haar lichaam. En daar baalt ze flink van, ook al is ze er voor een deel zelf schuldig aan. ,,Ik heb allesbehalve gezond gegeten”, blikt ze terug op de periode voor de geboorte van haar zoon, die haar verloofde Erik Zwennes als vader heeft. 

Roxeanne wil zo langzamerhand haar oude lichaam weer terug. Om dat te bereiken heeft ze haar toevlucht gezocht tot bindweefselmassages. ,,Om onder andere mijn lichaam en gezicht te laten herstellen van de zwangerschap”, aldus de hoopvolle Roxeanne die stelt dat ze vooral veel vocht vasthoudt. Dat eraf krijgen, blijkt knap lastig. ,,Mijn buik is na de bevalling echt een zooitje. Een mooi zooitje weliswaar, want ik heb overal tijgerstrepen. En mijn billen en benen zitten nog vol vocht. Net als mijn gezicht.” 

Of de behandeling helpt, is nog even afwachten. Hoe dan ook geniet de dochter van André Hazes van de verkwikkende therapie. En ze bedankt de vrouw die haar behandelt nu alvast voor haar ‘magische handen’. Bij bindweefselmassage worden dieper gelegen lagen van de huid gestimuleerd. Dat resulteert als het goed is in een betere doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de huidconditie.

Kwaaltjes

Dat Roxeanne Hazes in verwachting was, stak ze niet onder stoelen of banken. Ze trakteerde haar volgers op sociale media bijna dagelijks op weinig verhullende foto’s en filmpjes van haar prominente buik. ,,Zoals vele hormonale zwangeren zullen herkennen: je voelt je soms echt even heel erg lelijk’’, gaf ze een inkijkje in haar gevoelens. Ook had Roxeanne last van de gebruikelijke zwangerschapskwaaltjes, zoals extreem veel trek in eten en zó hard snurken dat haar aanstaande man Erik Zwennes soms geen oog dicht deed.

,,Ik moet er ’s nachts 86 keer uit om te plassen en Erik ook, omdat ik er zonder zijn hulp bijna niet meer uit kom. En ik verlang ernaar om weer op mijn buik te kunnen liggen’', stelde ze op sociale media. De volgers van de zangeres vonden het prachtig dat Rox ze liet meegenieten van alle ups en downs van haar zwangerschap. Zo kreeg ze veel vragen over de lingerie waarin ze steeds poseerde.

Het bleek om spotgoedkope setjes van textielsuper Zeeman te gaan. ,,Alsof het leven nog niet duur genoeg is. Zit als gegoten, geen grap’’, aldus Roxeanne bij een foto van de webshop waar ze de positie-onderkleding doorgaans scoort. Kort na dat bericht waren alle stretchbroekjes voor aanstaande moeders bij het bedrijf uitverkocht. Roxeanne heeft nog steeds geen contact met haar 24-jarige broer André, die inmiddels een zoontje (de in oktober 2016 geboren André) heeft met zijn 40-jarige vriendin Monique Westenberg. 

Volledig scherm
Roxeanne en Erik © Instagram

Een foto die is geplaatst door null (@roxeannehazes) op

Een foto die is geplaatst door null (@roxeannehazes) op