Volledig scherm
Roxeanne Hazes. © ANP Kippa

Roxeanne is dolverliefd en Xelly deelt foto waarop ze 8 kilo is aangekomen

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

De serie Gossip Girl was een inspiratiebron voor model Romee Strijd, toen ze voor deze look koos.

Een schattig familiekiekje van Roxeanne Hazes, die zelf al concludeert: ‘Verliefd op ons’. 

Een nieuwe look voor zanger Douwe Bob. Al is hij niet helemaal tevreden over zijn haar.

Meestal zien we in deze rubriek deze foto's andersom, maar make-up artiest Xelly Cabau deelt een kiekje van hoe ze in vijf jaar tijd 9 kilo is aangekomen. Voor haar huwelijk wil de zus van Yolanthe die overtollige kilo's weer kwijt.

Voormalig miss Nederland Jessie Jazz Vuijk is verliefd geworden op de gastvrijheid van Istanboel. Moet ze zich wel eerst even aankleden om daar gebruik van te maken.

Chantal Janzen gaat naakt voor het thema van haar eigen blad: de vagina. En passant roept ze haar lezers op zich ‘daar onder’ vooral te laten checken.

Olcay Gulsen spoort iedereen aan om te gaan sporten, liefst in een door haar ontworpen kloffie uiteraard.

Dat vindt André Hazes een goed idee, maar zónder Olcays outfit.

Jim Bakkum en Juvat Westendorp proberen hun volgers alvast warm te laten lopen voor de nieuwe film Onze jongens in Miami.

Presentatrice Froukje de Both, normaal van de sneakers en jeans, is wel in voor een verkleedpartijtje.

Met Hanna Verboom gaat alles nu goed, maar dat was wel anders toen ze vijf jaar geleden haar acteercarrière aan de wilgen hing en haar bankrekening zo goed als leeg was.