Volledig scherm
Roxeanne Hazes © Instagram

Roxeanne laat lokken verlengen en zoontje Barbie haat kleur roze

showbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrity's. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Leonie's generatiedingetje

Presentatrice-actrice Leonie ter Braak (37) noemt het een typisch generatiedingetje. Haar schoonmoeder snijdt de vaatwasmachinetabletten altijd in tweeën. ,,Nergens voor nodig om een hele te gebruiken.''

Sylvie heeft het koud

Sylvie Meis is eens lekker met haar Chanel-handtas gaan shoppen op de kerstmarkt in haar woonplaats Hamburg. Of ze nog iets leuks scoorde, is onbekend. De blondine meldt bij een foto, waarop ze te zien is bij een feestelijk versierd reuzenrad, dat het wel een beetje koud was buiten.

Ferry blij met portret

Soapacteur Ferry Doedens is erg in zijn nopjes met een portret dat kunstenaar Xavier Protano van hem maakte. Volgens Ferry gaat het om een getekende cartoon en is er geen fotobewerkingsapp aan te pas gekomen.

Thnx @xpro.designs voor deze awesome tekening. #cartoon #komtgeenappaantepas

Een foto die is geplaatst door null (@ferrydoedens) op

Dries gaat los

Een hit heeft volkszanger Dries Roelvink al jaren niet meer gescoord, maar toch heeft de Amsterdammer veel succes. Niet met zijn stembanden, maar met zijn in de sportschool (inclusief vloerstreep in dezelfde kleur als zijn zwembroek) rollende biceps. 

Fly Motion@Ettakigym.

Een foto die is geplaatst door null (@driesroelvink_official) op

Anna in haar nopjes

Modevlogger en presentatrice Anna Nooshin raakt maar niet uitgepraat  over een nieuwe tv-job. Vandaag schreeuwt ze voor de zoveelste keer van de daken dat ze voor RTL een zoektocht naar zogenoemde curvy models (wat stevigere beauty's) gaat 'hosten'.

Frans even sprakeloos

Levensliedvertolker Frans Duijts heeft een poliep op zijn stembanden. De volkszanger wordt donderdag geopereerd en heeft daarom tot eind januari al zijn optredens geannuleerd. ,,Het worden stille feestdagen'', schrijft patiënt Frans op Instagram. De zanger moet na de ingreep een week verplicht zijn mond dicht houden.

Silent Nights...🙏🏻🎄🎼

Een foto die is geplaatst door null (@fduijts) op

Wordt Laura red head?

Vlogster Laura Ponticorvo vraagt haar 185.000 instagramvolgers om advies. Gaat ze voor een vlammend rode coupe, of blijft ze brunette? ,,Ik vind dit totaal niet Laura'', oordeelt iemand over de fotoshoot waarbij Laura zo lijkt weggelopen uit een optreden van Within Temptation.

Shall I go red? 🌹 #HauteCouture #PaulSchulten #RedHead #Fotoshoot

Een foto die is geplaatst door null (@lauraponticorvo) op

Dit draagt Daphne

De laatste dagen van 2017 trekt Daphne Deckers zeer waarschijnlijk geen designoutfitjes meer aan, want de echtgenote van Richard Krajicek is totaal verslingerd aan een  grote dikke wintertrui.

Niks zit zo lekker als een grote trui 😊 #vijfdagentotkerstavond🎄

Een foto die is geplaatst door null (@daphne_deckers) op

Rox is weer lang

Aanstaande bruid Roxeanne Hazes heeft vandaag een paar uur in de kappersstoel gezeten voor een verfbeurt (terug naar haar oude haarkleur) en een imposante haarverlenging. 

Haarverlenging en terug naar mijn originele haarkleur door mijn beste vriendinnie @indyz_beauty 😍❤

Een foto die is geplaatst door null (@roxeannehazes) op

Barry de Bouwer

Barry Atsma gebruikt de dagen voor kerst om thuis eens goed als 'Barry de Bouwer' de handen uit de mouwen te steken. Zo te zien betreft het een verfproject op de overloop van zijn huis. De acteur gaat best nauwkeurig te werk: een veiligheidsbril op en alles keurig afgedekt.

Barbie's zoontje baalt

Het zoontje van Samantha 'Barbie' de Jong vindt de favoriete kleur van zijn moeder werkelijk helemaal niets. Terwijl Milano moedeloos toekijkt hoe de roze meubeltjes naar binnen worden gesjouwd, roept hij - zonder resultaat - een paar keer 'nee'. ,,Arm Milanootje. Hoe moet dat later, als hij vriendjes mee naar huis wil nemen...'', vraagt zelfs Barbie zich af.

Het zoontje van Samantha is niet gecharmeerd van het roze huis: “NEEEEEEE!” Savage 😂 #Samantha #RTL5

Een foto die is geplaatst door null (@rtl5) op

De betere leenauto

Het vervangend vervoer dat geluksvogel Dennis van der Geest kreeg aangeboden van zijn garage, bevalt hem en zijn dochtertje wel. Gelukkig zijn de straten in zijn woonwijk breed genoeg voor de cabrio Porsche.

Krijg winterbanden, en heb verrassend vervangend vervoer gekregen! Mijn dochter ziet het wel zitten 😂 #porsche

Een foto die is geplaatst door null (@dennisvandergeest) op

Coole Katja

Katja Schuurman heeft heimwee naar de tijd dat ze rondliep met blonde en rode dreadlocks. ,,Dit wil ik weer!'', roept ze uit bij een foto waarop ze haar vader Wim knuffelt.

Dit wil ik weer!! #dreadlocks #dreads #cool #daddysgirl #love

Een foto die is geplaatst door null (@katjaschuurman) op

Rode decoratie voor Nicolette

Een doel dat Nicolette Kluijver deze kerst voor ogen had, is in het water gevallen. In huize Kluijver prijkt een enorme kerstboom, terwijl de blondine en haar vriend Joost zich hadden bedacht die niet te kopen. Dochtertje Ana-Sofia verdwijnt er bijna in.

Meer kerstbomen van de sterren bekijk je hier.

..... we zouden geen grote boom nemen deze kerst..... 🎄

Een foto die is geplaatst door null (@nicolettekluijver_) op

Art heeft nieuw haar

Art Rooijakkers is helemaal van slag na een bezoekje aan de kapper. Niet alleen werd er in zijn oor geknipt, dat er geen 'gay' meedoet aan het nieuwe seizoen kan blijkbaar echt niet.

Leontine in Londen

Leontine Borsato is voor haar vijftigste verjaardag verrast met een vriendinnentripje naar Londen. Het clubje shopte zich suf, tutte zich op en genoot van sjieke diners.

Dank lieve vriendinnen voor dit onvergetelijke weekend in Londen ❤️ Love you all ❤️#50

Een foto die is geplaatst door null (@leontineborsato) op