Volledig scherm
Roxeanne en haar Erik tijdens de uitreiking van de Edisons. © Brunopress

Roxeanne: Mannen van zwangere vrouwen hebben het zwaarder

Nu zangeres Roxeanne Hazes (25) steeds meer last krijgt van zwangerschapskwaaltjes, heeft ze medelijden met haar vriend Erik Zwennes. Want de platenlabelmedewerker kampt met ernstig slaaptekort nu zijn liefje snurkt en bovendien uit bed moet worden geholpen als ze 'zo'n 86 keer' per nacht moet plassen.

Volledig scherm
© Brunopress

Bij een vakantiefoto waarbij de tortelduifjes genoten van hun laatste vakantie samen, schrijft de dochter van wijlen volkszanger André Hazes dat ze ernaar verlangt op haar buik te liggen. ,,Nu moet niet alleen ik 86 keer mijn nest uit om te plassen, maar Erik ook. Ik kom er zonder hulp namelijk niet meer uit. Ik schijn ook intens hard te snurken.''

Daarvan deelt ze bewijsmateriaal; een geluidsopname die Erik maakte van zijn snurkende verloofde. Roxeannes conclusie luidt dan ook: ,,Ik vind eigenlijk dat de mannen van zwangere vrouwen het veel zwaarder hebben. Respect.'' Een fan stelt de zangeres - die zichzelf gekscherend de bijnaam 'zwangeres' heeft gegeven - gerust door te melden dat het gesnurk na de bevalling op houdt. De slijmvliezen van de neus- en keelholte van de vrouw zijn dan niet langer opgezwollen.

Roxeanne en Erik, die sinds 2016 samen zijn, verwachten een jongetje. Het is onbekend wanneer het ventje verwacht wordt. ,,Gedraag je de komende maanden, wees lief voor je moeder, dan maken wij hier alvast alles klaar voor je komst. 2018 is van jou!'', luidde de boodschap van Erik aan zijn zoon onlangs.

Voor Rachel Hazes (48) is het haar tweede kleinkind. Zoon André jr. (24) werd in oktober 2016 vader van André.

Je eerste Edison uitreiking. En wat is je moeder, lieve @roxeannehazes prachtig! ❤️🤰🏻💃🏻💍🙌

Een foto die is geplaatst door null (@erikzwennes) op