Volledig scherm
Roxeanne Hazes © Hollandse Hoogte / Anneke Janssen

Roxeanne mist wat tanden, het zware leven van Patty

showbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Dat Roxeanne Hazes en haar zoontje Fender ontzettend veel op elkaar lijken is niets nieuws. Maar dat de dochter van wijlen André Hazes plotseling weer met babytandjes te spotten is, wisten we nog niet.

Vince, het 1-jarige zoontje van Rico Verhoeven, houdt zo te zien ook van auto's. Om het nog leuker te maken heeft papa Rico óók een Porsche gekocht voor het ventje.

Bridget Maasland is weer terug op de werkvloer. De blondine kampte met een griepje, maar is nu weer fit voor opnames van De Zwakste Schakel.

Patty Brard heeft naar eigen zeggen een nogal zwaar leven. De presentatrice, die heel wat kilo's is afgevallen, viert vakantie op het tropische eiland Sint Maarten.

Daphne Deckers en haar Richard hebben tijdens hun droomreis door Japan een met 22 kilo bladgoud belegde tempel bezocht, die volgens de schrijfster adembenemend is.

Teddy, de vijf maanden oude baby van Bibi Breijman en haar lover Waylon, kan nu al een gesprek met haar ietwat dwingende moeder voeren.

Sommige dingen moet je erin stampen ❤️ #HAMAlovesTEDDY#5monthsold#babygirl#goodmorning

14.9k Likes, 168 Comments - Bibi Breijman (@bibibreijman) on Instagram: "Sommige dingen moet je erin stampen ❤️ #HAMAlovesTEDDY#5monthsold#babygirl#goodmorning"

Wie doet dit na? K3-tje Klaasje blijkt ontzettend lenig.

Tooskes hart is gebroken: ze is er op brute wijze achtergekomen dat Italianen niet altijd zin hebben om vers gemaakte pizza's in de steenoven te bakken.

Geer heeft zich een paar seconden aan een ingewikkeld fitnessapparaat gewaagd en is toen weer de sportschool uit gelopen.

De fanbase van Gwen van Poorten vraagt smekend waar de Trucker Zoekt Vlam-presentatrice haar torenhoge lichtgevende doorzichtige hakken vandaan heeft.

Nicolette van Dam is al een eeuwigheid samen met haar Bas en laat vanuit het zonnige Marbella weten dat de liefde nog lang niet over is.

Georgina Verbaan vond op straat een nogal onverklaarbaar stilleven.