Volledig scherm
Roxeanne Hazes. © ANP

Roxeannes spruit heeft zoenbare lippen en André werkt aan relatie

ShowbytesKorte updates van de sterren op social media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrity's. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Nicolette Kluijver heeft haar kroost vanochtend eens goed verwend. De presentatrice trakteerde Isabella, Ana-Sofia en Jesse Joost op een ontbijtje op bed én een Disney-film. Hun dag kan vast niet meer stuk.

Ontbijt op bed.... 👧🏼👦🏼👧🏼#disneyfilm #lekkerlui #pyjamasparty #happysunday

4,716 Likes, 49 Comments - Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) on Instagram: "Ontbijt op bed.... 👧🏼👦🏼👧🏼#disneyfilm #lekkerlui #pyjamasparty #happysunday"

De hoogzwangere Roxeanne Hazes kan niet wáchten tot ze binnenkort haar zoontje kan kussen. En daar heeft hij een ideaal mondje voor, bleek gisteren bij een pretecho. ,,Kwamen tot de conclusie dat zijn lippen extreem zoenbaar zijn.''

"Ah toe, mama. Nog even slapen." 🤗❤️ Gisteren nog even onze kleine vriend mogen bekijken. Kwamen meteen tot de conclusie dat zijn lippen extreem zoenbaar zijn. 😍 @prenataalechocentrum

5,684 Likes, 77 Comments - ⚡️⚡️⚡️⚡️DOCHTER DRE⚡️⚡️⚡️⚡️ (@roxeannehazes) on Instagram: ""Ah toe, mama. Nog even slapen." 🤗❤️ Gisteren nog even onze kleine vriend mogen bekijken. Kwamen..."

Schrijfster Daphne Deckers heeft net als gisteren een rotdag. Ze bivakkeert noodgedwongen aan de zonovergoten Côte d'Azur om locatieonderzoek te doen voor haar nieuwe roman. Gelukkig was ze vandaag niet alleen.

Zo'n locatieonderzoek aan de Côte d'Azur vraagt natuurlijk om assistentie 😍 En voor wie zich afvraagt: doé je ook nog wat? Jazeker: 23 hoofdstukken in the pocket, nog 3 te gaan! #nieuweroman 📚

2,453 Likes, 50 Comments - Daphne (@daphne_deckers) on Instagram: "Zo'n locatieonderzoek aan de Côte d'Azur vraagt natuurlijk om assistentie 😍 En voor wie zich..."

Weinig mensen weten dat de tegenwoordig donkerharige volkszanger Tino Martin eigenlijk een blondje is. En daar is geen spatje verf aan te pas gekomen, belooft hij.

Geloof het of niet maar dit is Tinotje als klein mannetje aan een watermeloen..ik had echt gewoon hoog blond,bijna wit haar..later is het door de jaren heen zo donker geworden als het nu is (zonder verf) 🤷‍♂️

591 Likes, 26 Comments - Tino Martin (@tinomartin01) on Instagram: "Geloof het of niet maar dit is Tinotje als klein mannetje aan een watermeloen..ik had echt gewoon..."

Nee, je ziet niet driedubbel. Dit zijn Robin Martens en haar zussen Roxan en Lois. Het drietal maakte gisteren het festival Amsterdam Open Air onveilig.

Ik hou zoveel van jullie @roxanmartens @loismartens ... Ik ben dankbaar dat jullie mijn zusjes zijn ♥️♥️♥️

5,633 Likes, 34 Comments - Robin Martens (@robinmartensofficial) on Instagram: "Ik hou zoveel van jullie @roxanmartens @loismartens ... Ik ben dankbaar dat jullie mijn zusjes zijn..."

Je bent nooit te jong om influencer te zijn, weet acteur Leo Alkemade. Hier laat zijn zoon Mick zien hoe belangrijk het is om te drinken tijdens het sporten.

Rapper Famke Louise, die er alle vertrouwen in heeft dat ons land het WK voetbal gaat winnen, laat zich van haar serieuze kant zien. ,,Anders zijn is wat je uniek maakt'', betoogt ze. De vlogger, die dagelijks wordt overspoeld met nare haatreacties, heeft eindelijk van zichzelf leren houden.

Weinig is zo fijn als de sportschool helemaal voor jezelf hebben. Presentator John Williams dacht vanmiddag geluk te hebben en legde het heuglijke moment meteen vast. Zijn euforie bleek van korte duur.

Dacht even eenzaam en alleen in de sportschool te zijn......

225 Likes, 12 Comments - John Williams (@johnwilliamsnl) on Instagram: "Dacht even eenzaam en alleen in de sportschool te zijn......"

André Hazes en Monique lijken te hebben geleerd van hun recente, zeer kortstondige relatiebreuk. Ze werken nu extra goed aan hun verhouding, bijvoorbeeld door samen een filmpje te pakken.

Soms moet je investeren in die liefduh.❤️

14.4k Likes, 4 Comments - Andre Hazes (@andrehazes) on Instagram: "Soms moet je investeren in die liefduh.❤️"

Het is marshmallowavond in huize Gerschtanowitz, oftewel tijd om spekjes boven een barbecue te houden. Renate is daar erg goed in, als we Winston mogen geloven.

Marshmallow night at home. And @renategerschtanowitz is good at it!!! Mmmm

1,849 Likes, 13 Comments - Winston Gerschtanowitz (@winstongerschtanowitz) on Instagram: "Marshmallow night at home. And @renategerschtanowitz is good at it!!! Mmmm"

Thomas Berge pakte vanmiddag een festivalletje met zijn bijna vijf jaar oude zoontje Jack, die hij kreeg met zijn ex Myrthe Mylius. Onlangs werd bekend dat hij terug is bij een andere ex-vlam, zangeres Cassidy Roeks. Om dat te vieren zetten vader en zoon het flink op een zuipen. ,,Dronken van de ranja.''

Festival met de familie ♥️♥️ #dronkenvanderanja

1,154 Likes, 21 Comments - THOMAS BERGE (@thomasbergeofficial) on Instagram: "Festival met de familie ♥️♥️ #dronkenvanderanja"

poll

Welke reclame wint de Gouden Loeki 2018?

Welke reclame wint de Gouden Loeki 2018?

  • Lidl (19%)
  • AH (3%)
  • Jumbo (31%)
  • Plus (12%)
  • Calvé pindakaas (7%)
  • Heineken (3%)
  • Staatsloterij (16%)
  • Dierenbescherming (5%)
  • Nationaal Comité 4 en 5 mei (2%)
  • McDonald's (2%)
25348 stemmen