Royaltypodcast #2: ‘Meghan wilde gewoon een grote ster worden’

sprookjeskoppelDe tweede aflevering van de Royaltypodcast van het AD staat geheel in het teken van het Britse koningshuis en dan vooral ingezoomd op Prince Harry en Meghan Markle en hun kersverse zoontje. Hoe zat het ook alweer met dit sprookjeskoppel? Hoe hebben ze elkaar ontmoet? En wie is Meghan Markle eigenlijk?

Ook hebben we het in deze podcast over de populariteit van de Britse Royals, die mede dankzij een serie als The Crown hoger is dan ooit. Ook de relatie van Meghan Markle en prinses Catherine komt aan bod.

Koningshuis-verslaggever Jeroen Schmale van het AD en voormalig Hollywood-correspondent Charlene Heezen zijn te gast. De presentatie is in handen van Kevin Goes.

Volledig scherm
© EPA
  1. De hits Never Alone en Dreams werden door deze broers bedacht op een zolderkamertje in Zuilen
    PREMIUM
    2brothersonthe4thfloor

    De hits Never Alone en Dreams werden door deze broers bedacht op een zolderka­mer­tje in Zuilen

    Met Never Alone en Dreams bestormden de Utrechtse broertjes Bobby en Martin Boer uit Zuilen 25 jaar geleden wereldwijd de hitlijsten. Het sprookje begon op de vierde verdieping van een portiekflat aan de Boelesteinlaan bij moeder thuis. Daar knutselden Bobby en Martin dag en nacht aan muziek. Plakken en knippen, net zo lang tot het lekker klonk. Een kwart eeuw later worden de 2 Brothers on the 4th Floor, met ruim 20 miljoen verkochte platen, maandelijks nog 500.000 keer via Spotify gedraaid. De act staat weer wekelijks op festivals. ,,Het sprookje gaat door.’’