De studio van RTL Boulevard op het Leidseplein.
Volledig scherm
De studio van RTL Boulevard op het Leidseplein. © ANP

RTL Boulevard weer te zien vanuit zwaarbeveiligd Mediapark: ‘Wij wijken niet voor terreur’

De uitzendingen van RTL Boulevard  zijn vanavond weer hervat. De opnames vinden niet langer plaats in de vaste studio aan het Leidseplein in Amsterdam, maar op een onbekende locatie op het Mediapark in Hilversum. Het is niet ondenkbaar dat het programma in de toekomst weer wordt uitgezonden vanuit Amsterdam. 

9 reacties

 • Dientje Pison

  1 jaar geleden
  Helemaal eens met Amanda Meijer-Janse! Had die lokatie geheim gehouden! En ik ben bevreesd dat ze eventueel ook met een raket o.i.d. gaan werken als ze exact de plek op het mediapark weten....... Ze kunnen het uitzoeken. En wat begint een beveiliging als er vanaf een eindje een raket wordt afgevuurd enzovoorts?! Enfin, ik hoop vurig dat alles toch goed gaat en ik het hartstikke mis heb natuurlijk. Sterkte, mensen!
 • Amanda Meijer-Janse

  1 jaar geleden
  Lekker onbekende locatie "Mediapark"... Waarom word überhaupt dit gezegt. Als je het dan geheim wilt houden meld dit dan ook niet.
 • J. Groen

  1 jaar geleden
  Ik begrijp dat het verhuizen van Boulevard overkomt als het "zwichten voor terreur". Maar los daarvan heb ik de verhuizing naar het Leidseplein in 2016 nooit begrepen. Het had het programma een urgentere uitstraling moeten geven. Maar urgentie bereik je met een goede inhoud, en niet doordat je mensen op de achtergrond ziet wandelen. Als het Leidseplein voor het programma geen enkele meerwaarde heeft, en het MediaPark makkelijker te beveiligen is, dan is verhuizen logisch en heel verstandig.
 • R. Eefting

  1 jaar geleden
  Ik hoorde vandaag de reactie van mick vd Wely (Telegraaf), daar ben ik mee eens. Gewoon uitzenden van leidseplein en een paar tanks ervoor zetten. Paar honderd militairen erbij, is kijken wie de baas is in Nederland!! Ik snap de overweging van RTL, maar je zwicht nu voor terreur. Wie is de volgende op1, Humberto, Oranjezomer, enz. Moeilijk geval dit
 • Robje de Ho

  1 jaar geleden
  R. de Hoog ik heb altijd al gedacht dat dit zo achter het glas in een drukke straat niet veilig kan zijn. Toendertijd dat John vd Heuvel zo erg bedreigd werd, werd hij ook live vanaf een andere locatie gefilmd. Je moet zo helemaal niet live gaan met een programma wat iedere dag te zien is. Hoe triest ook..

Poll

Welk programma moet volgens jou de Gouden Televizier-Ring winnen?

Welk programma moet volgens jou de Gouden Televizier-Ring winnen?

 • Even tot hier (63%)
 • Het jachtseizoen (14%)
 • De Bevers (23%)
23537 stemmen